A Hold

Vízöntő telihold érkezik – minden a feje tetejére állhat

Augusztus 1-én 20 óra 31 perckor tetőzik a Telihold a Vízöntő jegyében. A Vízöntő Telihold tökéletes kezdet ahhoz, hogy akár fizikailag, akár lelkileg helyet csináljunk az újnak az elengedéssel.

De ezen a napon minden a feje teterére is állhat.

A telihold megviselhet minket érzelmileg és súlyosbíthatja a krónikus betegségek tüneteit, jó, ha felkészülünk erre. Próbáljunk belül nyugodtak maradni, mert jöhetnek puskaporos helyzetek, ahol egy szikra kirobbanthatja a vitát. Lehet, hogy úgy érzed, hogy minden felbolydul és irányíthatalanná válik, mint egy ménesnyi betöretlen vadló, de légy türelemmel, lehet, hogy ebből majd valami új bontakozik ki. Reform, újfajta szabadság, megváltozott formák jöhetnek, melyek lehetőségeket tartogatnak számunkra.

Ezzel együtt viszont szeretetteljes, gyógyító rezgések érkeznek , ami arra késztet bennünket, hogy gyengéden és szeretettel elengedjük mindazt, ami nehézséget okoz az életünkben, akadályozza boldogságunkat.
Különösen szívügyekben, lelki sérülések feldolgozásában érezzük erősebben a gyógyító rezgéseket.

Sajnos elkerülhetetlen, hogy a gyógyulás folyamán fájdalmas érzelmekkel, gyásszal és csalódással nézzünk szembe, ami a felszínre tör tudattalanunkból. Extra érzelmesnek és érzékenynek érezhetjük magunkat, és igaz ez intenzíven mutatkozhat meg, különösen Telihold környékén, valószínűleg megkönnyebbülést fogunk érezni, ha feldolgozzuk és tovább lépünk.

loading...