A Hold

Július 17: Újhold a Rákban – sok új fejleményt hozhat, ha éber vagy

A hétfői Rák újhold új lendületet ad a dolgainknak, de feszültséget okozó hatás is lesz jócskán. Egy új, 18 hónapos karmikus ciklus indul.

Amikor a Hold ebben a jegyben jár, úgy érezhetjük, hogy könnyebb kapcsolódnunk, és jobban összhangban vagyunk érzelmeinkkel és női oldalunkkal, és könnyebben megérthetjük, mitől érezzük magunkat biztonságban, szeretve.

Ha tudatosan figyelünk, láthatjuk, hogy az Univerzum megvilágítja számunkra azt az utat, amely felgyorsítja lelki erősödésünket és fejlődésünket.

A Rák Újhold július 17-én 20 óra 31 perckor tetőzik, sorszerű eseményeknek lehetünk tanúi, amik megoldásához radikális változások szükségesek

Újholdkor mindig érdemes új célokat megfogalmazni, de a júliusi Újhold idején érdemes azt is megnézni, hogy bízunk e a megvalósulásban, belső hitünk támogatja e szándékainkat. Ehhez segítség, ha befelé figyelünk, és hagyjuk, hogy intuíciónk, belső bölcsességünk vezessen minket. A válaszok nem biztos, hogy azonnal érkeznek, de ha türelmesek vagyunk, és minden nap szánunk egy kis időt az elmélyedésre, akkor egyre tisztábban halljuk meg belső hangunkat.

Az új gondolatokat, új terveket most tüzes energiával indíthatod be. Merj álmodni, hagyj szabad teret az inspirációnak, bármi lehetséges! De ne állj meg itt, tervezd meg a lépcsőfokokat és vesd bele aktívan a megvalósításba. Azért számolj azzal, hogy a nap végére nem jutsz el a végcélig, de a mára kitűzött terveket jóleső érzéssel nyugtázhatod este.

Intenzív energiájával a Rák Újhold határozottan érzékenyebbé tehet bennünket a szokásosnál. Jó ha elővigyázatosak vagyunk, hogy milyen érzelmeknek adunk energiát, és kivel vesszük körül magunkat. 

loading...