A Hold

Holnap Bak Telihold érkezik és az év legrázósabb időszaka

A bolygók állása szerint ez a hét talán az év legrázósabb időszaka lesz. Minden csillagjegyre hat ugyanis valamilyen formában a hétfői telihold.

A júliusi Telihold hétfőn 13:40 -kor a Bak jegyében köszönt ránk százszoros energiáival, és a kihívások mellett jutalmat is tartogat számunkra. Úgy tűnik, az Univerzum bátorít minket a lelkileg nehéz feladatok elvégzésére, de azt is ígéri, hogy az elvégzett munkáért nem marad el a jutalmunk.

Úgy fogod érezni, hogy valami beteljesedett, egyben kiteljesedik, de mégis lesz pici hiányérzeted. Ne csodálkozz! Inkább várj kicsit, és kiderül, mi kell még a valódi teljességhez az életedben.

Telihold napján minden sokkal élesebb, kontúrosabb és következesebb lesz. Most nincs helye a mentegetőzésnek és a halogatásnak. Fogd meg, és csináld meg! Vagy legalább kezdd el!

A Bak Telihold tökéletes alkalmat ad arra, hogy megtaláljuk azt a kitartást, felelősségvállalást, amely szükséges a kitűzött céljaink eléréséhez. Mivel ebben a hónapban kulcsfontosságú a tervezés, ezért jó, ha az elengedéshez is elkészítjük saját ütemtervünket, teendőink listáját, hogy valóban foglalkozzunk azokkal a dolgokkal, amit eddig halogattunk.

Teliholdkor mindenki ingerlékenyebb és sértődékenyebb. Sajnos ez a feszültség megmérgezheti a napod. Jobb, ha elnéző leszel másokkal és önmagaddal is. A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Most a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. A józanságnak, és nem az érzelmességnek van itt az ideje, így kerülheted el a legrosszabbat, a balesetet.

Ne csodálkozz, ha szokottnál rosszabbul alszol. Netán felkavaró álmok zavarják az alvásodat.

A Telihold főleg kapcsolatainkat érinti, így segíthet meglátni mindazt, ami már nem működik az életünkben, lehetőséget adva arra, hogy feljebb lépjünk tudatosságunkban és felelősséget vállaljunk életünk alakulásáért. Nem könnyű ez a szembenézés, mivel néha fájdalmas sebeket téphet fel bennünk

Leginkább akkor vagy érintett, ha a Rák vagy a Bak jelében születtél. De Kosként, Mérlegként sem lesz most igazán könnyű dolgod.Amint elmúlik a telihold feszültsége, a horoszkóp újabb nehézségeket, problémákat jelez. Most mindennél fontosabb a türelem, a higgadtság, a tudatosság. A nehéz fényszögek sem tartanak örökké, nem érdemes tönkre tenni mindazt, ami eddig remekül működött.

Természetesen akkor is legyél óvatos, ha bármelyik más jegyben születtél.

Ahhoz, hogy a változások valóban új és számunkra kellemes eseményeket, lehetőségeket hozzanak az életünkbe, először meg kell válnunk nem működő kapcsolatainktól, akadályként működő meggyőződéseinktől, viselkedési mintáinktól. És fel kell ismernünk a generációk óta családunkat érintő problémás pontokat, mert most előttünk a lehetőség, hogy lezárjuk ezt a karmaláncot, megoldva ezzel saját életünk problémáját is. Egy eléggé felforgató Teliholdnak nézünk elébe, ami felkavarja tudattalanunk legnagyobb mélységét, felszínre hozva az elfojtott lelki sérüléseinket családi problémákat. Amennyiben tudatosan szemléljük az eseményeket, hatalmas felismerésekkel leszünk gazdagabbak, és az általuk szerzett tapasztalatokkal haladhatunk tovább utunkon.

Az elengedés célja, hogy helyet csináljunk az újnak. Tehát nem elég várni az új lehetőséget, a változást, helyet kell annak csinálni, a tettek mezejére lépve. Ha valami már nem működik az életünkben, akkor engedjük meg hogy távozzon, és egy csodás lehetőség köszönthessen ránk. Az a vákum ami az elengedett dolgok helyén keletkezik, tudja beszippantani az újdonságot, legyen az akár egy új kapcsolat, egy új munkahely vagy egy boldogabb élet.

Amikor régi helyzetek megértésével foglalkozunk, akkor találhatunk rá belső erőnkre, amivel meg tudjuk fordítani a dolgokat, és ami közelebb visz bennünket ahhoz az élethez, amit élni szeretnénk. Ha tudatosan használjuk a júliusi Telihold erejét, akkor megmutatja számunkra az akadályok leküzdésének és a múlttal kapcsolatos kellemetlen emlékek feldolgozásának módját.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...