A Hold

Ma Újhold az Ikrekben – tisztalap és új lehetőségek

Június 18-án 6 óra 37 perckor éri el csúcspontját az Újhold, az Ikrek jegyében. Az Újhold mindig új lehetőséget biztosít, hogy tiszta lappal induljunk neki a következő időszaknak. Lehetőséget ad arra, hogy belevágjunk bizonyos dolgokba, üdvözöljük az új kezdeteket, és változtassunk jövőnk alakulásán.

Az  energiák aktívan támogatnak bennünket a szándékok megfogalmazásában és abban, hogy kérésünket kiküldjük az Univerzumba.

A párkapcsolat területén szélsőséges energiákat érezhetünk, legyen az akár kiábrándulás, viták, elköteleződés vagy épp szakítás. Akkor tudjuk kapcsolatainkban megőrizni az egyensúlyt, ha nem mondunk le egyéni céljainkról, erőnkről és értékesnek érezzük magunkat. Az Újhold energiája segít abban, ha úgy érezzük feladtuk magunkat a kapcsolatban, akkor újra önmagunkra találjunk.

A júniusi Újhold meglehetősen érdekes energiákkal érkezik. De annak ellenére, hogy sokféle feladatot kaphatunk, kétség sem fér hozzá, hogy lélektisztító lehet. Elvezethet bennünket bizonyos mély felismerésekhez, amit azért tesz, hogy bővítse tudatosságunkat, növelje lelkünk boldogságát, és lehetővé tegye számunkra, hogy szívünk szerint alakítsuk életünket. Nem utolsó sorban lehetőséget kapunk arra, hogy egyensúlyt teremtsünk a racionális és az érzelmi oldalunk között.

loading...