Angyali üzenetekJóslás

Az angyalok támogatnak – olyan útmutatást kapsz, amit azonnal tudsz használni

Az angyalok azért érkeztek a Földre, hogy támogassanak minket akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van a segítségükre. Legtöbbször figyelmen kívül hagyjuk jelenlétüket, annak ellenére, hogy folyamatosan körülöttünk vannak.

Most az angyali üzenet egy kártyán keresztül érkezik hozzád, ezért nincs más dolgod, mint húzni egy lapot!

A lap olyan útmutatást rejt, amelyet ebben a pillanatban is tudsz alkalmazni az életedben!

Nézd meg hát jól a fenti képeket, és válaszd ki azt az Angyalt, amelyik megszólít!

Ha az 1-es Angyalt választottad

Az Elfogadás Angyala

Gyermekkorod óta arra kondicionáltak, hogy az életre harcként tekints. A nehézségek, amelyeket átéltél annak érdekében, hogy életben maradj, hozzájárultak ahhoz, hogy az légy, aki ma vagy. Ha azonban úgy döntünk, hogy békésebben élünk, az élet is sokkal egyszerűbb válik. Hajlamos vagy arra, hogy örökös harcban állj azért, amid nincs, és közben megfeledkezel az élet mindennapi csodáiról. Az Elfogadás Angyala arra hívja fel a figyelmedet, hogy eljött az ideje annak, hogy végre az ártatlanság szemüvegén keresztül tekints a világra, belenézz a számodra fontos emberek szemébe, és éld nagyobb intenzitással az életedet.

Fogadd el, hogy nem tudsz mindent az irányításod alatt tartani, ahogy azt is, hogy a körülötted élőknek szükségük van rád. Az Elfogadás Angyala a megvilágosodás erejével ajándékoz meg, hogy könnyebben felfedezhesd a körülötted lévő világ csodáit.

Ha az 2-es Angyalt választottad
A Megbocsátás Angyala

Jelenleg egy rendkívül fontos időszak zajlik az életedben. A sebekkel, melyeket a múlt hagyott maga után, most bátorsággal kell szembe nézned. Nagyon fontos, hogy megszabadítsd a szívedet a fájdalomtól, és nyitott legyél az új tapasztalatokra, hiszen ezek teszik lehetővé azt, hogy újra szeress. Az egyik legjelentősebb érzelem, amely létezhet ezen a világon, az a megbocsátás képessége. Eljött az idő, hogy megbocsáss mindenkinek, aki valaha is bántott, beleértve a szülőket, a szerelmi partnereket, a gyerekeket, a barátokat. És ami a legfontosabb, önmagadnak. Igen, eljött a megbocsátás ideje!

A szeretet az emberiség legnagyobb kincse, a leghatékonyabb orvosság minden sérülésre. Valami, amit mindannyian magunkban hordozunk. Az angyalok pedig készek arra, hogy emlékeztessenek: a megbocsátás magva már kezd kicsírázni a szívedben és a lelkedben. Életed egy olyan pontjára érkeztél, amikor ki kell szabadulnod a múlt fogságából. És azzal, hogy megbocsátasz valakinek, valójában megengeded magadnak, hogy teljes szívedből, feltételek nélkül szeress.

Ha az 3-as Angyalt választottad

A Felelősségvállalás Angyala

Miután egy ajtó bezárul, mindig kinyílik egy másik. A múlt hibáinak nincs hatása sem a jelenre, sem pedig a jövőre. Most lehetőséget kaptál arra, hogy új dolgokat fedezz fel az életedben. Múltbeli tapasztalásaid összezavarták mind az elmédet, mind a lelkedet, te pedig folyamatosan próbálod igazolni az elkövetett hibákat. Végre eljött a nap, amikor ezt a zűrzavart eloszlathatod, és lehetőséged nyílik arra, hogy új életet kezdj, és minden rosszat magad mögött hagyj.

A Felelősségvállalás Angyala azért érkezett hozzád, hogy emlékeztessen: újrakezdés vár rád, amely tele van szeretettel és fénnyel. Követ téged, és megvilágítja az előtted lévő utat, biztosítva, hogy elindulhass utazásod következő állomása felé. Elérkezett az ideje annak, hogy felelősséget vállalj az életedért, és a kezedbe vedd az irányítást.

Áldás!

loading...