Angyali üzenetek

Esti Angyaltarot: Húzz egy lapot, kapsz egy varázslatos üzenetet

Válassz a fenti lapok közül hogy megtudd, mit kell tenned a saját lelki békéd eléréséért, megismerd saját kulcsszavadat!

1. lap: Égi segítség

Az égiek azon fáradoznak, hogy segítsenek neked még akkor is, ha ennek eredményét most még nem láthatod.

Figyelembe véve kívánságaidat, vágyaidat és képességeidet épp most dolgoznak azon, hogy milyen formában küldjék el számodra a segítséget. Abban a helyzetben vagy éppen, mint a tengerészek, akik már közel járnak a szárazföldhöz, tehát gyakran látják az élet jeleit, a repülő madarakat, vagy az óceánban úszó ágakat. Ez a kártya a jelek figyelésére ösztönöz, amelyek a “szárazföld” (a te esetedben vágyaid megvalósulásának) közelségét jelzik.
Még ha nem is látod egyelőre bizonyítékát annak, hogy az isteni megnyilvánulás folyamatban van, ez a kártya biztosít afelől, hogy imáid meghallgatásra találtak.

Őrizd meg szilárdan hitedet és szíved legyen hálával teli, hogy kinyithasd a vágyaid felé vezető kaput.

 

2. lap: Lelki nyugalom

A békesség legyen a legfontosabb dolog az életedben. Kötelezd el magad amellett, hogy lépéseket teszel a lelki nyugalmad biztosítása érdekében, és habozás nélkül tedd meg azokat a lépéseket.

A lelki nyugalom nem egy kiérdemelt vagy megszerzett dolog, mivel valódi éned már eleve nyugodt. Inkább azt igényli, hogy olyan légy, mint egy szobrász, aki addig dolgozik a márványtömbbel, amíg fel nem tárul a benne rejlő remekmű. Ha főleg a lelki nyugalmadra irányítod a figyelmedet, akkor feltétlenül óriási megkönnyebbülést érzel majd.
A lelki nyugalom megteremtéséhez szükséges lépések magukban foglalják azt, hogy őszinték vagyunk önmagunkhoz, a belső útmutatásunk szerint élünk, segítünk másoknak és kedvesek vagyunk velük, meditálunk vagy jógázunk, csak egészséges ételeket fogyasztunk, elkerüljük a méreganyagokat, egészséges alvási szokásokat tartunk fenn, elkerüljük a negatív embereket és a médiát, átadjuk a problémáinkat Istennek, élvezzük a természet szépségeit, egyszerűsítjük az életünket, és nemet mondunk, ha kell.

Megerősítés: A lelkem most nyugodt, és tudom, hogy minden szükségletemről automatikusan gondoskodnak. Könnyen tudok pihenni, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben van.

 

3. lap: Szabadság

Töröld el a korlátokat, és legyél szabad! Hatalmadban áll és jogod van úgy változtatni az életeden, hogy több szabadságban legyen részed. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy a lelked szabadságra vágyik, különösen, mert ez is része az életcélodnak. Talán itt az ideje szünetet tartani, hogy átgondold a vágyaidat és a lehetőségeidet. Az univerzum mindig támogatja a fejlődés, a kreativitás és a szabadság iránti vágyat.

Merj szabad lenni, és döntésedet az univerzum is helyeselni fogja.

Ikerláng kapcsolat- a tűz, ami soha nem alszik ki

loading...