Angyali üzenetek

Mihály Arkangyal üzenete: Szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól

Ahhoz, hogy sokáig, könnyen és jól élj, szeretetteljes és harmonikus környezetben kell élned.

Ahol diszharmónia vagy egyensúlyhiány van, ott a lélek szenved, és a test gyakran érzelmi és fizikai fájdalom áldozata. Néha megtörténik, hogy egy lélek, mint te is, aki halad előre a spirituális útján, vonz másokat, akik a belőle sugárzó fényhez jönnek, és elveszik az energiáját, így üres és erőtlen marad. Egy fejlett lélek első sugallata mindig az, hogy segítsen és támogassa azokat, akiket küszködni lát.

De eljön az idő, amikor rá kell jönnöd, hogy az ő és a te utadon kevés közös van, és hogy mindkettőtöknek az a legjobb, ha külön utakon jártok.

Néha egy lélek csak azért kerül az utadba, hogy megtanuld a leckét, hogy megvan a hatalmad arra, hogy elengedd magad a kapcsolatból, ha az mérgező számodra. A mérgező kapcsolatoknak mindenféle formája létezik, és sokféleképpen lehetnek romboló hatásúak.

Az életedben alakítsd ki azt a szokást, hogy elengeded azokat, akik nincsenek összhangban a lényeddel, és nem inspirálják a lelkedet. Talán újra kell definiálnod az egészséges határokról alkotott elképzelésedet a kapcsolatokban. Ne engedd, hogy kedvességedet félreértelmezzék kapuként azok számára, akik rosszul viselkednek veled.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyanok társaságában legyél, akik nem élvezik, és nem tesz jót neked, ha olyan világot teremtesz, amilyet szeretnél.

loading...