Angyali üzenetek

Csütörtöki nap angyali üzenete neked: Kövesd a helyes cselekvést

„Állj ki magadért, és állj ki azért, amit helyesnek tartasz.”

Ez az üzenet azt sugallja, hogy nagyon tisztában kell legyél a szándékaiddal. Ha nem vagy tisztában, a zavarodottság gyengíti az erődet és a hatalmadat. Mint fény a sötétségben, légy nagyon világos, hogy mi az, ami számodra elfogadható egy adott helyzetben, amin gondolkodsz.

Ne tévedj: én vezetlek és védelmezlek téged.

Mondd ki határozottan a szükségleteidet és a vágyaidat, valamint a legmélyebb igazságodat. Most van itt az ideje, hogy kapcsolatba kerülj az erőddel, mert annak lángja és melege fogja fenntartani a szenvedélyedet, amely számtalan módon előrevisz téged. Még a félelemmel szemben is ki tudsz állni amellett, amit helyesnek tartasz.

„Tudod, mit kell tenned. Bízz a belső bölcsességedben, és késedelem nélkül kövesd a helyes cselekvést.”

Mihály arkangyal ezzel az üzenettel azt üzeni neked, hogy szívesen segít. A legjobban azonban akkor fogsz örülni, ha először a belső bölcsességeddel konzultálsz. Biztosítja, hogy ez a helyzet már megoldódott a legmagasabb isteni jó érdekében, és hogy hozzáférhetsz az Univerzum által kínált összes bölcsességhez.

Ahhoz, hogy hozzáférj ehhez a magasabb bölcsességhez, először is le kell csendesítened az elmédet.

Csukd be a szemed, és vedd észre a tudatodban felmerülő gondolatokat és érzéseket. Ha akarod, megkérheted, hogy adjon neked jelet, ha helyesen hallottad a belső bölcsességet. De a bizalom, ez a legfontosabb! Biztos vagy benne, hogy helyesen fogod megérteni az egyetemes bölcsesség üzenetét, te és a szeretteid nagyon jó híreket és eseményeket fogtok kapni.

loading...