Jóslás

Valaki irigy rád és keresztbe tehet most – cigánykártya üzenete

Légy óvatos, mert valaki megpróbálhat kellemetlenséget okozni neked a napokban.

Tolvaj

Jelöl a lap váratlan eseményt, ami nem lesz kellemes.  Ártani akarnak a jó hírünknek, szeretetünknek, gondolatainknak. Mindezt olyan valaki tesz meg velünk, akit beengedünk az otthonunkba, sőt még talán segítünk is neki, támogatást nyújtunk számára. Jelzi a lap azt is, hogy ötleteidet lenyúlhatják (karrier harc).

A tolvaj utalhat arra, hogy valaki átver téged, esetleg eltulajdonítja azt, ami a tiedé, esetleg pénzt lop. Ugyanakkor az sem lehetetlen, hogy egy ötletedet, a pozíciódat vagy más, nem tárgyi jellegű dolgot lop el tőled.

Az illető irigy rád. Nem feltétlenül vagytok ellenségek, lehet, hogy még csak nem is tudod, hogy irigy, mert nem mutatja ki. Nem lehetetlen, hogy egy közeli barátod vagy rokonod.

Nem biztos, hogy szánt szándékkal, talán csak hirtelen felindulásból cselekszik, az érzelmei vezérlik, de valami kellemetlenséget okozhat neked. Persze az ellenkezőjét sem lehet kizárni, hogy megfontoltan cselekszik.

Az irigysége miatt nem lát tisztán. Azt nem lehet tudni, milyen mértékű kellemetlenséget okoz neked, valószínűleg azért sem, mert még megelőzhető, de legalábbis mérsékelhető. Ám ehhez az kell, hogy kinyisd a szemed és meglásd, ki az, aki féltékeny rád.

A kártya sugallja, hogy merjük felvállalni magunkat, tetteinket. Jelentheti a lap, hogy akadályoztatva lehetünk (környező lapok mutatják, miben), és ez meglepetést hozhat számunkra. Nem csak rosszra utal a kártya, előrevetíti a jó dolgokat is. A benned rejlő elfojtott dolgok felszínre kerülnek.

loading...