Angyali üzenetek

Angyalaid ma azt üzenik: Tedd meg a szükséges lépéseket

Mindened megvan, amire szükséged van ahhoz, hogy megteremtsd azokat a dolgokat, amiket szeretnél az életedben magadénak tudni.

Ne félj megtenni az első kezdeti lépéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy életre keltsd, amit szeretnél. Ebben az időszakban új magasságokba juthatsz azokban a kapcsolatokban, amelyek a legtöbbet jelentik neked. Lehet, hogy a munkahelyeden is változtatásokat fontolgatsz, vagy olyan dolgok után mész, amikről korábban azt gondoltad, hogy messzire vezetnek. Az igazság az, hogy rendkívül mágneses vagy, és képes vagy mindent magadhoz vonzani, amit csak akarsz, amíg továbbra is hallgatsz az intuitív megérzéseidre és követed a szívedet.

Túl sokszor hagytad, hogy a logika eluralkodjon rajtad és szétszedd azokat a dolgokat, amelyekről tudjuk, hogy sokkal spirituálisabb természetűek. Ne próbálj meg szétszedni dolgokat csak azért, mert nem érted őket.

Folytasd az előrehaladást és hozz formába mindent, amit mindig is akartál magadnak. Az első lépések általában a legnehezebbek, a legkevésbé ünnepeltek és a legfontosabbak. Meg fogsz lepődni, mennyire felkészült vagy erre a következő fejezetre. Azok a dolgok, amiket szeretnél, már a rezgésed részei, így már csak az a kérdés, hogy képesek lesznek-e megnyilvánulni a fizikai síkon, ha hajlandó vagy találkozni az univerzummal félúton.

Megcsinálod! Tudod, hogy mi az, amit akarsz és tudod, hogy mi szükséges ahhoz, hogy elérd. Csak így tovább!

Megerősítés :

Megteszem a szükséges lépéseket ahhoz, hogy az élet, amit élni szeretnék, formába öltsön.

loading...