A Hold

Ma egy igen különleges nap lesz: Telihold és Tízmilliószoros nap

A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk 13 óra 40 perckor, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, lélek szintű „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk.

Ha a megfelelő alkalmat vártátok, hogy mindazt elengedjétek, ami eddig akadályokat gördített elétek, akkor most itt a lehetőség! 

Minden Teliholdnál egyre mélyebbre tudunk ásni tudattalanunkba, de azt el kell fogadnunk, hogy nem tudunk mindent egyszerre megtalálni.

Nem meglepő, hogy a Szűz jegye nagy hatással van ránk, hiszen energiájával segíti az elemzést, összpontosítást, éleslátást, ezzel nyílik rálátásunk mindarra ami már idejét múlt, nem működő képes, aminek már nincs jövője.

Végezzetek egy alapos nagytakarítást és mindent engedjetek el, ami nem a boldogságotokat és az önmegvalósításotokat szolgálja.

A Szűz energiája az egészségünkkel kapcsolatos dolgokat is megmozgathatja, ezért nem árt, ha lelki egészségünk mellett a fizikaira is odafigyelünk. Ne vállaljuk túl magunkat, figyeljünk táplálkozásunkra és ha szükséges, változtassunk életmódunkon

Áldás!

loading...