A Hold

Halak Újhold – új ciklus kezdődhet, csak rajtad múlik!

Az újhold ma a Halak csillagképben köszönt ránk, engedd életedbe áramolni a megújító, éltető energiákat. Ez különböző csatornákon érkezhet hozzád, légy szemfüles és találd meg!

Új ciklus kezdődhet most, fedezd fel ebben a lehetőségeket! Kicsit olyan ez, mintha tiszta lappal indulhatnál, ezért vedd le a válladról a feleslegessé vált, nyomasztó dolgokat, gondolatokat és érzéseket és ezektől meg- és felszabadulva lépj új utakra.

Könnyebben szabadulhatsz meg most függőségeidtől – ez persze sosem könnyű és óriási kihívást tartogat számunkra, mégis, ha szükségét érzed, hogy valaminek a rabsága alól felszabadulj vagy legalább lélegzethez juss, ma érdemes nekiveselkedned.

Most akár új erőforrásokat is felfedezhetsz – akár magadban, akár a szeretteidben, akár a munkád, de még a hobbid területén is. Ha egy helyen megerősíted ezt, akkor könnyebb lesz az élet más területein is alkalmazni.

Még mindig él a Nap-Szaturnusz együttállás is, ami a Szaturnusz Vízöntős állása miatt azt a kérdést hordozza, hogy vajon még meg akarsz felelni valakinek vagy valaminek?

Még benne vagy ebben és félsz megragyogtatni magad, mert „mit szólnak mások”?

Korlátozod-e magad, a mozgástered, mert azt hiszed nem vagy elég, nem vagy elég jó?

Szorongsz-e még amiatt, mert gyerekként valami korlátozó hiedelmet beletettek a fejedbe?

VAGY

Le tudtad-e tenni mindezt és már megengedésben vagy?

Elfogadod és szereted magadat?

Tudod, hogy egyszeri és megismételhetetlen vagy?

Képes vagy önmagadat választani, meghúzni a határaidat?

 

 

Az igazság pillanata is ez az újhold. Azt üzeni, hogy az isteni rend és igazság, a fényesség és a bölcsesség energiájával elindított dolgok lesznek igazán életképesek. Mindez úgy, hogy közben a múltunkból tanultunk, levontuk a tanulságokat és immár nemcsak okosan, hanem bölcsen indulunk neki a tavaszba nyúló hónapnak.

Legyen egy füzeted, naplód, bármi és írd le mi történik veled, írd le, hogy a történtek milyen érzéseket váltanak ki belőled. Próbáld meg megfejteni, hogy az érzés mögött még mi van? És még mélyebben vajon mi van még?

Fantasztikus eredményeket, felismeréseket, önismeretet lehet így megszerezni, megtapasztalni. A múltat feldolgozni és előrelépni a jelenbe, megélni a pillanatot, meglátni, hogy minden én vagyok, megtapasztalni, hogy én teremtem a saját valóságomat.

Áldás!

loading...