Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy téli Tündért – fontos tanácsot kaphatsz!

Nézd meg  figyelmesen a fenti három Tündért, és válaszd ki azt, amely a legközelebb áll hozzád.

1.Tündér

Ez a Tündér arról árulkodik, hogy olyan személyiség vagy, aki habozás nélkül kimondja azt, amit gondol. Sokféle véleménnyel rendelkező ember vagy, aki szenvedéllyel és hozzáértéssel száll vitába, ha erre szükség van. Ám a másik fél szinte szóhoz sem jut melletted. A tél végére szánt üzenet tulajdonképpen az, hogy nem kell folyamatosan győzködni másokat az igazadról! Néha olyan csatákat próbálunk vívni, amelyeket helyesnek gondolunk, de pontosan az igazi szélmalmok ellen szállunk harcba. Sok időt töltesz azzal, hogy meggyőzz másokat az igazadról, és az egyetlen eredmény, amit elérsz ezzel, nem más, minthogy stresszes állapotban tartod magad. Mindig válogasd meg a csatáidat, és tudatosítsd magadban a tényt, hogy nem kell, hogy mindenki kedveljen!

 

2. Tündér

Azért választottad ezt a Tündért, mert olyan személyiség vagy, aki a szenvedélyt és a csábítást tűzte ki a zászlajára. Még ha nem is akartad így, mindig is vonzóbbnak tartottak, mint okosnak, ezért úgy döntöttél, hogy ezt az „erőt” a javadra fordítod. Számodra az a fontos, hogy el tudj varázsolni másokat, és ezt általában meg is teszed rögtön az első 5 percben, amikor találkozol valakivel. Télvégi üzeneted azonban az, hogy ne hagyatkozz kizárólag a bűvöletre az emberi kapcsolataidban. Ennek egyetlen oka van: azáltal, hogy nem bízol a dolgok pozitív végkifejletében, egyfajta maszk mögé rejted magad. Félsz attól, hogy valaki felfedezi az igazi énedet, és inkább kihátrálsz a kapcsolatból, mielőtt az túlságosan elmélyedne. Itt az ideje ennek véget vetni, és megmutatni másoknak, hogy ki is vagy valójában. Mert nagyszerű ember vagy, ebben biztosak vagyunk!

3.Tündér

Amennyiben ezt a Tündért választottad, akkor egy igazi lázadó személyiség vagy. Nem félsz mások ítéleteitől, és gyakran hajlamos vagy túlzásba vinni a lázadást, ami időnként teljességgel indokolatlan. Nem szívesen állsz be a sorba, és szereted megszegni a szabályokat, amit nem mindenki értékel. Télvégi üzeneted nagyon különleges: ne próbálj mindig a dobozon kívül lenni, mert egyedül maradsz. Egy dolog a megszokottól eltérő emberek társaságában lenni, de másik dolog az, hogy mindig erre törekszel.

 

Áldás!

 

loading...