Angyali üzenetek

Rafael arkangyal üzent ma: gyógyulást hozok az életedbe

Rafael arkangyal ereje és szeretete már úton van feléd, hogy gyógyulást hozzon az életedbe.

Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője. Segít meggyógyítani a testet, a lelket és az elmét. Rafael arkangyal az 5. sugár isteni energiáit közvetíti, amely által összekapcsolódhatunk a forrás gyógyító, szeretet erejével. Életünk minden területére gyógyító hatással van, nem csak a testet, hanem az érzéseket, a gondolatokat, a helyzeteket, valamint Istenhez, a fényhez, az egységhez való viszonyunkat is rendbe teszi.

„Minden betegség, de nem minden beteg gyógyítható”.

Néha a betegek nem hajlandóak meggyógyulni, még akkor sem, ha ők keresik fel az orvost vagy a gyógyítót. A betegség figyelmességet, ápolást jelent számukra, vagy bűntudatuk kompenzálására használják. Rafael energiája ilyenkor is segít felismerni, hogy a gyógyításhoz vezető ajtót ki kell nyitni, és utána meg kell találni a megfelelő gyógyítót.

Rafael azt is érthetővé teszi, miért hisszük, hogy elválasztattunk az egységtől. Megmutatja a fájdalom, a nyomasztó helyzet vagy a megbetegedés mögött húzódó gondolatokat.

Isten Angyalai téged is szemmel tartanak. Vigyáznak rád és megóvnak téged. Már úton van hozzád a szeretetük és a gyógyító erejük.

Nincs más dolgod, mint beengedni az életedbe. Meditálj, relaxálj, szólítsd meg őket. Add az Univerzum tudtára, hogy kész vagy meggyógyulni.

Akár testi, akár lelki baj kínozzon, a napokban szép lassan javulni fog az állapotod. Csak hinned kell benne és közben magad is gondoskodj az egészségedről.

Tudd, hogy az égiek szeretnek és jót akarnak neked. Ezért töltsön el a jókedv és a derű. Gondoskodnak rólad. Hamarosan érezni fogod, hogy milyen fontos vagy nekik és hogy nem hagynak cserben.

Áldás!

loading...