Uncategorized

Rafael Arkangyal segít  most Neked, hogy megjelenjenek a csodák az életedben!

Az angyalok ma azt üzenik, hogy kezded visszanyerni az energiádat.

Ebben Rafael Arkangyal segít  most Neked!

Étkezz egészségesen, aludj eleget, mozogj a friss levegőn! Most már tudsz több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani naponta, ezzel is jót teszel a testednek, és a lelkednek! Az energiád növekszik, jobb kedvű leszel, és a dolgaid is majd egyre jobban haladnak!

Legyél türelmes! 

Biztos lehetsz benne, hogy angyalaid itt vannak körülötted.

Biztos lehetsz benne, hogy az angyalok minden kérésedet, fohászodat, imádat meghallották.

Abban is biztos lehetsz, hogy minden kérésre, minden imára és fohászra van válasz az égtől.

Ha tehát úgy érzed, hogy az angyalaid nem hallgatnak meg, ha úgy érzed, hogy nem kapod meg azt, amit már régóta kérsz, akkor könnyen lehet, hogy annyira fókuszálsz a negatív helyzetre, vagy az általad elképzelt megoldására, hogy nem tűnik fel: Angyalaid és az Univerzum valami sokkal, de sokkal jobbat készítettek elő neked.

Ma azt kérjük tőled, hogy lassíts, állj meg, és egy napra engedd el a problémákat, egy napra hagyd, hogy a figyelmed elengedje a bajokat, nehézségeket és feladatokat.
Ma engedd el a kontrollmániádat, és hagyd, hogy az irányítást átvegyék tőled az angyalaid.  Észreveheted majd, hogy abban a pillanatban amint nem te akarod irányítani a helyzeteket minden változni kezd.

Abban a pillanatban, hogy átadod az angyaloknak az irányítás lehetőségét, máris minden javulni kezd, és megjelenhetnek a csodák az életedben!

Áldás!

loading...