Angyali üzenetek

Itt az ideje annak, hogy új és tiszta lapot nyiss magadnak!

Megérdemled ezt az új kezdetet, és megérdemled, hogy eltöröljük a múltadat és a múltad negatív hatásait. Tudnod kell, hogy a múltnak valójában nincs hatalma feletted, pusztán az emberi egó az, aki olyan fontos szerepet tulajdonít a múltnak. Az egó azt képzeli, hogy ha fejben tartja a múlt szörnyűségeit, azzal megakadályozza, hogy újra megtörténjenek. De az ismétlődés helyett valami sokkal rosszabb az ára a múlt észben tartásának: Így soha nem érhet véget a múlt és soha nem zárhatod le.

Arra biztatlak most, hogy engedd el a múltadat. Ne idézd fel magadban, ne tanulmányozd, ne elemezd és ne vizsgálgasd. Ahelyett, hogy a múltat meg akarnád érteni, inkább add át nekünk, az angyaloknak. Add át nekem, [Mihály arkangyalnak] hogy a Fénybe vihessem és feloldhassam a múltadat. Engedd el a múltadat, a múlt valamennyi sérelmét, hibáját és bűntudatát annak érdekében, hogy ma egy új korszak hajnala köszöntsön rád. Bocsásd meg a múltat magadnak és mindenki másnak is, majd egyszerűen engedd, hogy feloldódjon a jelen pillanatában.

Az itt és most pillanata az új és tiszta kezdet pillanata a számodra. Ebben a pillanatban meghatározhatod az új irányt, amelyben haladni szeretnél. Ebben a pillanatban eldöntheted, hogy milyen új jelent és milyen új jövőt építesz magadnak angyalaid segítségével.

Áldás!

loading...