Angyali üzenetek

Gyógyulj, adj hálát – Mihály és Azrel szerint meg kell tanulnod egy nagyon fontos dolgot

Év végére fáradtabbnak, testileg és lelkileg is kimerültnek érezheted magad. Az új év új energiái hamarosan érkeznek, addig pedig hallgass az angyalokra.

védőangyalok dolga idén különösen nehéz volt. A világban lévő bizonytalanság az emberek lelkében is hatalmas bizonytalanságot, félelmet szült. Rengetegen állnak közel ahhoz nap, mint nap, hogy feladják a reményt, miszerint lehet jobb a világ.
Mihály és Azrel arra kér, hogy bízz bennük, bízz az emberi jóság felülkerekedésében, és próbáld megfogadni a tanácsaikat.

Tanuld meg hálával fogadni a rosszat is! Minden történés egy tapasztalás, nézd meg, hogy mit tanulhatsz belőle. Legyél hálás, hogy megkaptad a leckét, és legyél az önmagad felé is, hogy megoldottad és képes vagy tanulni belőle. Ne legyen természetes a jó sem: köszönd meg hálával a pozitív tapasztalásokat is.

Ha nehezen megy az elengedés, addig boncolgasd magadban a múltat, amíg valóban el tudod fogadni! Amíg az elmúlt időszak fájdalmai, sérelmei dolgoznak benned, csak emésztik az energiádat. Nem tudsz velük együtt továbbmenni.

A múltat elengedted, a jelenben létezel, a jövőt pedig nem láthatod! Legyél derűs, bizakodó a következő időszakkal szemben, keresd a barátaid társaságát, töltődj fel általuk és a szeretteid által boldog energiával. Mindig tudd: az angyalok figyelnek rád és vigyázzák a lépteidet.

Áldás!

loading...