Angyali üzenetek

Lépj hátra egyet – hagyd, hogy az angyalok végre segítsenek!

Gyakran esel abba a hibába, hogy annyira el akarsz érni valamit, vagy annyira ragaszkodsz az elképzelésedhez, hogy észre sem vesszed: pont ez a nagy akarás az, ami megakadályozza a változást.

Amíg egy problémára összpontosítasz, amíg minden figyelmedet a rossz helyzetre összpontosítod, addig erőt is adsz ennek a problémának, és megtartod ezt a helyzetet.
Gyakran azért nem veszed észre az angyalaid által mutatott sokkal jobb megoldásokat, mert olyan erősen figyelsz arra, amit te elképzeltél hogy az új lehetőségeket – amelyek valódi változást és megoldást hoznának – észre sem veszed.

Biztos lehetsz benne, hogy angyalaid itt vannak körülötted.

Biztos lehetsz benne, hogy az angyalok minden kérésedet, fohászodat, imádat meghallották.

Abban is biztos lehetsz, hogy minden kérésre, minden imára és fohászra van válasz az égtől.

Ha tehát úgy érzed, hogy az angyalaid nem hallgatnak meg, ha úgy érzed, hogy nem kapod meg azt, amit már régóta kérsz, akkor könnyen lehet, hogy annyira fókuszálsz a negatív helyzetre, vagy az általad elképzelt megoldására, hogy nem tűnik fel: Angyalaid és az Univerzum valami sokkal, de sokkal jobbat készítettek elő neked.
Ma azt kérjük tőled, hogy lassíts, állj meg, és egy napra engedd el a problémákat, egy napra hagyd, hogy a figyelmed elengedje a bajokat, nehézségeket és feladatokat.
Ma engedd el a kontrollmániádat, és hagyd, hogy az irányítást átvegyék tőled az angyalaid.  Észreveheted majd, hogy abban a pillanatban amint nem te akarod irányítani a helyzeteket minden változni kezd. Abban a pillanatban, hogy átadod az angyaloknak az irányítás lehetőségét, máris minden javulni kezd, és megjelenhetnek a csodák az életedben.

Áldás!

loading...