A Hold

Holnap: Bak Telihold – megszabadulhatsz egy mérgező dologtól

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk százszoros energiáival. Mostantól az elengedés időszakába lépünk, így egészen Újholdig azon munkálkodhatunk, hogy megszabaduljunk lelkünket terhelő érzelmi blokkjainktól.

A Bak jegye nem híres arról, hogy teret ad az érzelmeknek, sőt inkább mondható önkorlátozónak, de most sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy megszabaduljunk a mélyen őrzött, hátráltató családi, gyermekkori, érzelmi és párkapcsolati mintáktól. Mindattól amivel tudattalanul a lelkünket sanyargatjuk és akár beteggé is tesszük magunkat érzelmi elfojtásainkkal, jóérzéseink önkorlátozásával.

Különleges Szuperhold lesz, valóban radikális változások történhetnek, elindítva a változásokat és az átalakulást az életünkben.

Természetesen vannak olyan dolgok, amit nem tudunk irányítani, de azt már igen, hogy az eseményeket hogyan éljük meg. Tapasztalatszerzést, tudást látunk benne, amit fejlődésünk érdekében használunk életünkben? Vagy épp ellenkezőleg, okoljuk a külső tényezőket vagy a sorsot, és elfogadjuk, hogy ez már jobb úgy sem lesz, nekünk csak ez jutott?

A kitartásunk vizsgáját élhetjük meg, hogy amit szeretnénk, azért valóban hajlandóak vagyunk tenni? Vagy csak várjuk, hogy valaki tálcán kínálja nekünk a megoldást?

A Telihold energiája mindig nyomást gyakorol ránk. Minden magunk érdekében történő lezárás, megértés, feldolgozás, pozitív változást és izgalmas lehetőségeket hozhat életünkbe.

 

Most végig kell gondolnunk, hogy mivel ragadtunk a múltban? Mi az, amit nem tudunk lezárni és tovább lépni? Mi lehet az oka, hogy benne ragadtunk ebben az állapotban? Vizsgáljátok meg érzéseiteket, és keressétek meg a helyzetben a megértést, tanulságot, fogadjátok el, hogy már megtörtént, nem tudtok rajta változtatni. Ezzel a tapasztalattal és megoldással, már ki tudtok lépni a múlt fogságából és korlátozásából.

loading...