Angyali üzenetek

Honnan tudhatod, hogy valódi angyali vezettetés érkezik az életedbe?

Honnan tudhatod, hogy valódi angyali vezettetés érkezik az életedbe?

Erről szól a mai angyali üzenet:

Szelíden fogjuk meg a kezedet, és gyengéden vezetünk téged az általunk kijelölt irányban. Olyan vagy, mint egy szeretett gyermek, akit néha megmakacsolja magát, kitépi a kezét a kezünkből hogy megállhasson, vagy más irányban indulhasson, mint az égi vezettetés. Mi ilyenkor is szelíden mosolygunk, és szeretettel nyúlunk a kezed után, ha hagyod. Nem kell attól tartanod, hogy elhagyunk, vagy ellened fordulunk. Az egyetlen, amitől tartanod, kell, hogy nem követed az égi vezettetést. Ez pedig olyasmi, amin könnyedén változtathatsz, sokkal könnyedebben, mint azt gondolnád.
Az égi vezettetés mindig szelíd és szeretetteli.
Sohasem vesszük el a szabad akaratodat, vagy másítjuk meg a döntéseidet. Nem dönthetünk helyetted, de megmutathatjuk neked, hogy egy-egy döntésed hova vezet, és milyen érzelmeket vált ki belőled.
Az égi vezettetés mindig olyan, mint egy gyengéd láthatatlan kéz, amely vezet téged, és amely eltakarítja előled az akadályokat. De azt, hogy hallgatsz-e erre az égi vezettetésre, hogy hagyod-e hogy megmutassuk az utadat csak te döntheted el. Mindig haladhatsz az általunk megtisztított úton, és mindig dönthetsz úgy, hogy új csapást vágsz magadnak a nehézségek dzsungelében. Ez az új csapás azonban csak még több nehézséghez visz el téged. Épp úgy, ahogy az általunk mutatott út egyre több könnyedséget és szeretetet hoz el az életedbe.
Ha pedig visszatekintesz az életedre a könnyedség és a szeretet pillanatait keresve, mindig tudod mikor vezettük mi a lépteidet, és mikor makacsoltad meg magad.”

Angyalfohász mára
„Drága angyalaim! Fogjátok meg a kezem, és könnyed magabiztossággal vezessetek a nekem legjobb irányban! Abban az irányban, amely a szeretet, a boldogság és az öröm felé vezet engem! Jól érthető módon mutassátok meg nekem, hogy mi a következő lépés, amelyet érdemes megtennem!”

Áldás!

loading...