A Hold

HOLNAP! SorsfordítóTelihold és Tízmilliószoros nap jön – június 14.

Fergeteges napnak nézünk elébe, hiszen a júniusi Telihold igencsak különleges lesz, mert egyszerre lesz Telihold és Tízmilliószoros nap.

Az egyesített energiáknak köszönhetően, ez a nap sorsfordító lehet

Június 14-én, kedden 13:52-kor az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szembekerül. Ha az Ikrek vagy a Nyilas jelében születtél, akkor ez közvetlenül és kellemetlenül érint. Legyél türelmes, toleráns önmagaddal, a pároddal és mindenki mással kapcsolatosan! Tudj róla, hogy telihold napján a legkönnyebb összetűzésbe keveredni!

Ráadásul most a levegő (Ikrek) és a tűz (Nyilas) egymásnak feszülését tapasztalhatod meg. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, akkor a levegő fellobbantja a tüzet. De ha nem, akkor a levegő elfújja a tüzet. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha ma szenvedélyesen beszélsz. De beszéded ne legyen agresszív! Mert ezzel a másikat védekezésre, vagy – ami még rosszabb – támadásra „kényszeríted”, annak pedig veszekedés, sőt szakítás lehet az eredménye.

A Nyilas jegyében járó Telihold fellebbenti a fátylat a tudattalanba fojtott problémáinkról, felfedve számunkra mindazt a terhet, amit önkorlátozásként cipelünk a hátunkon. Legtöbbször észre sem vesszük ezeket a terheket, önkorlátozásokat, mert tudattalanul kapaszkodunk bele.

Biztosan mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor nagyon sok a feladat, kevés idő jut pihenésre, leállásra. Ehhez persze mindig szükséges egy terv, hogy ne ússzunk el a feladatokkal. Aztán jöhet egy következő időszak, amikor elfogynak a feladatok és a régi rutinunkkal már nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor érezhetünk zavarodottságot, céltalanságot, lehetünk hangulatilag mélyen vagy fizikálisan is egyre több problémával szembesülhetünk egészségünket illetően. Pedig csak egy új rendszer szükséges, amiben több a lazítás, fontosabbak a saját céljaink és elhisszük, hogy mindezt megengedhetjük magunknak, ettől nem leszünk rosszak, kevesebbek, értéktelenebbek. Ebben szeretne segíteni a mostani fergeteges Telihold, hogy észrevegyük mindazt az önbecsapást, önámítást, ami akadályozza a könnyed irányváltást és általánosságban a könnyedséget az életünkben.

Arra koncentrálj, amire vágysz!

A Nyilas-telihold optimizmussal és hittel ajándékoz meg minket. Megvilágítja előttünk, mi az, ami elhozhatja a boldogságot az életünkbe. Most „madártávlatból” láthatunk rá a dolgainkra, kapcsolatainkra, feladatainkra, és ez segít utat találni a hétköznapok útvesztőjében. A nyilas gyógyító jegy, ez a különleges energia abban is meg tud nyilvánulni, hogy lelkileg regenerálódunk, mert új értelmezést tudunk adni a dolgoknak.

loading...