Jóslás

Hétfői Tarot lapod azt üzeni: hallgass az ösztöneidre

Ma a  Hold lapját húztam

 

A Hold lapja azt mutatja, hogy valami mostanában nagyon összezavar.  Nehezen érted most meg mások gondolatait, érzéseid. A bizonytalanságodat próbáld meg kicsit magadban tartani, és ne kényszeríts másokat különböző dolgokra addig, amíg nem állnak rá készen.

 

Most egy intuitív fázisba kerültél, így fontos, hogy hallgass az ösztöneidre, benyomásaidra, még akkor is, ha nem tudod, azok honnan jönnek.  Ez azért lesz hasznos a számodra, mert talán rájössz, hogy nem minden az, aminek látszik. Ha például úgy érzed, nem bízhatsz meg valakiben, akkor valószínű, hogy tényleg nem bízhatsz benne. Hallgass a megérzésedre. Ha valakitől valamilyen választ vársz, az lehet, hogy tovább tart majd, mint gondolnád.

Próbálj meg türelmes maradni!

Egészségügyi kérdésekben hallgass ösztöneidre. Ha egy diagnózist (legyen az pozitív, vagy negatív) nem érzel helyén valónak, akkor mindenképpen kérd ki egy másik orvos véleményét is. Azok számára, akik fogyasztanak alkoholt, vagy szednek valamilyen pszichés gyógyszer ez egy olyan időszak lesz, amikor könnyen túlszaladhat az adagolás.

Próbálj meg mértéktartó maradni!  

loading...