Jóslás

Szerencsetarot – válassz egy lapot, megtudod hogyan ér utol Fortuna Istennő

Milyen formában ér utol a tavaszi szerencseáradás? – A Lóhere Tarot segítségével megtudodTavasszal nem csak felélednek és felerősödnek, hanem szabályosan áradni kezdenek a pozitív energiák. Vajon a Te életedbe milyen formában törnek be? A szerelmi életedet vagy a vágyaidat árasztják el és alakítják kedvezően? Netán az anyagiak terén, és pénzesőre számíthatsz? A Lóhere Tarot segítségével megtudhatod honnan, milyen formában és esetleg kitől számíthatsz a szerencsére!

Ha az 1. kártyát választottad:

A főpapnő

Jó lesz, ha figyelsz a megérzéseidre, ugyanis a megérzéseidnek köszönheted a szerencsédet. Ők fogják megsúgni, hogy mikor és mit kellene tenned a sikerhez vagy ahhoz, hogy valami igen kellemes dolog történhessen veled! Még ha furcsa dolgokat is súgnak, akkor is érdemes mérlegelned a szavaikat, mert bármikor arra sarkallhatnak, hogy megtegyél valamit, aminek bizony igencsak szerencsés kimenetele lenne! Szóval, ha el fog a szörnyű vágy, hogy megtegyél valamit, ajánlatos fontolóra venned, hogy megtedd!

Ha a 2. kártyát választottad:

A Hold

Nem lesz könnyű dolgod, ugyanis a szerencséd kulcsa az álmaidban rejlik. Ott kapod majd az instrukciót, az üzenetet, ami által a nyakadba szakadhat az a sok jó, amit az égiek elrendeltek. Jobb lesz, ha álomnaplót vezetsz és szorgosan jegyzeteled és elemzed álmaidat, amelyek a szerencséd titkát rejtegetik. Arra ösztönözhetnek, hogy kimondj, meg tégy valamit és azzal meghívhatod életedbe a szerencsét és mindazt, amit az tartogat neked.

Ha a 3. kártyát választottad:

Az Ördög

A legtöbb ember gyanakodik, amikor tálcán kínálják neki a vágyait vagy legalábbis amikor túl könnyen lehetne azt elérni és ez igazán bölcs döntés! Nem mindig rejlik mögötte veszély, kockázat, de sosem árt az elővigyázatosság. Veled is ez történhet a tavasszal, hogy valaki mond egy „tuti biztos tippet” vagy megpróbál rávenni, hogy tarts vele és ő segít neked a célod megvalósításában. Nem kell egy az egyben elutasítani, és ha alapos vizsgálat után úgy döntesz, hogy nem jelent veszély magadra vagy másokra nézve, nem bukhatsz vele és a megérzéseid sem súgnak rosszat, akkor érdemes lehet elfogadnod!

loading...