Angyali üzenetek

Mihály Arkangyal tanítása: tudjatok tenni különbséget az igaz és a hamis között

Drága Gyermek!

Ma azzal kapcsolatos üzenettel érkeztem hozzátok, hogy miképpen tudjátok megvédeni magatokat, azon hatásokkal szemben, amelyek lelki és szellemi szinten próbálják megingatni a hiteteket.

Világotokban számos olyan külső hatás érvényesül, amelyeknek célja az, hogy letérítsen benneteket a felemelkedés fényösvényéről, és vannak olyan egyének is, akik nem Istennel, hanem az „alsó világ urával” kötöttek szövetséget.

Két nagyon fontos tényező alakítja most a folyamatok alakulását.

Az egyik az, hogy minden megmutatja valódi természetét. Megmutatkozik mindaz, ami eddig rejtve volt. A világ színpada pedig ennek megfelelően alakul át, tükrözve a kollektív tudati szintet. Vannak, akik tovább tudnak emelkedni a következő szintre, amely egy teljesen új életformába vezet, és vannak, akik visszamaradnak mivel még nem érettek meg a magasabb létbe való belépésre. Ebből kifolyólag a jelen időszak már élesen feltárja az ellentéteket. Más irányba haladnak azok, akik Istent, a fényt és a szeretetet választják, és azok, akik a gyarló emberi lét alacsonyabb minősége mellett döntöttek. Ennek a szétválásnak meg kell lennie, és tudnotok kell, hogy nem mi ítélünk, hanem mindenki maga választja meg a sorsát, a jövőjét és a követendő útját.

Mindemellett fontos, hogy e háborgó események, csaták és összetűzések közepette megmaradjatok a szeretetben.

Továbbá, hogy tudatosítsátok azt, hogy senkiért sem vállalhattok felelősséget, mert mindenki egyénileg kell, hogy megválassza a maga útját. Most valóban gyakorolhatjátok az ítéletmentesség, a tisztelet és az elfogadás lelki erényeit. Akinek nincs valódi isteni kapcsolata az elvész, és bármennyi tudást gyűjtött is össze, nem az információ, hanem a lelki érték szerint méretteti meg önmagát az ember.

Sok  akaratában ingatag ember válik áldozatává, azon mesteri terveknek, amely a sötét erőtér kivetített hálójának eszköze. Ők bár nem rosszak, mégis híján vannak azon szellemi, lelki és ezáltal isteni erőknek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy tisztán lássanak és ellen tudjanak állni a kényszerítő körülmények hatásainak. A próbatételetek része, hogy felismerjétek és kikerüljétek e csapdákat. A megkülönböztető képesség pedig feltétele annak, hogy a szeretet ösvényén tudjatok maradni. Minden negatív érzelem, mint félelem, düh, harag, hibáztatás, ítélkezés és más alsó asztrális energia minőség, kapu e hatásoknak.

Az elsődleges védelmetek, ha Isten Szeretetének erőterében maradtok, ha a szív teretek központjába összpontosítjátok a tudatosságotokat.

Másrészt óvatosnak kell lennetek azzal kapcsolatban, hogy kit engedtek közel magatokhoz.

Sok ember a félelem, a düh és a harag hordozója, és ennek megfelelően ehhez kapcsolódó kollektív energiatér potenciális kapuja. Mindazok, aki a rendszer rabjává váltak, foggal, körömmel védeni fogják. Ezért az ellenséget látják mindazokban, akik másként gondolkodnak. Felesleges szélmalomharcot vívni azokkal, aki vakok a szellemi igazságokra. A szeretet általi elfogadás, távolságtartás és megértés az út, amely által kikerülhetitek a velük való összetűzéseket.

A jelen időszak fontos tanítása, hogy felismerjétek és különbséget tudjatok tenni az igaz és a hamis között.

loading...