Angyali üzenetekJóslás

Milyen megoldást kínál az angyalod? – Húzz egy kártyát és megtudod!

Az angyalok nap mint nap mellettünk, velünk és köztünk élnek. Segítenek döntéseinkben, próbálják mutatni a helyes utat. Persze nem mindig vesszük észre a jeleket, és néha nem is vagyunk nyitottak a jelenlétükre, de ők akkor is segíteni szeretnének.

Ha van valami, ami a lelkedet nyomja, arról az őrangyalod biztosan tud, és a megoldás is ott lapulhat a zsebében.

Válassz egy kártyalapot egy csodálatos Angyallal, és arra, ami a legnagyobb bánatod, megoldást kínál az angyalod!

Ha az 1. Angyalt választottad:

Már rég óta magányosnak érzed magad. Pedig sosem vagy egyedül. Az önmagaddal töltött időt is ki kellene használnod, és amit már rég óta tervezel, hogy kipróbálod, most itt lenne az ideje. Sétálj, olvass, vagy csak alkoss valamit! Hasznosan töltsd el az időt magaddal, és tudd, hogy az angyalod, mindig veled van!

Ha a 2. Angyalt választottad:

Az önkifejezés legjobb módja, ha alkotsz valamit, legyen az egy festmény, rajz, szobor, vagy csak egy torta! Csinálj bármit, és gyönyörködj benne, ha elkészültél. Mond el a szeretteidnek, miért alkottad meg, mit éreztél, amikor csináltad. Már nem is nyomja semmi a lelkedet, igaz?

Ha a 3. Angyalt választottad:

Aggódsz egy szeretted miatt, de ne félj, angyalaid rá is vigyáznak. Légy mellette, támogasd, mondd el neki, mennyire fontos a számodra! Az idő nem véges, de a szívünkbe rejtett szavak örökké megmaradnak. Lehet, hogy úgy fogja érezni, te vagy az ő angyalkája.

Ha a 3. Angyalt választottad:

A munkahely miatti stressz sajnos hétköznapi dolog, de próbáld a munkádat a legjobb tudásod szerint végezni, és higgy benne, hogy angyalaid is segítenek, ahol csak tudnak. Nem hagynak cserben, ők akkor is melletted vannak, amikor tenyeredbe temeted arcodat, és fel akarod adni. Ők azt mondják neked, menni fog! Hallod te is, igaz?

loading...