Angyali üzenetekJóslás

Az Angyalok minden egyes pillanatban jeleket küldenek számodra – válassz egy lapot, és ismerd meg az üzenetet

Az Univerzum és az Angyalok minden egyes pillanatban jeleket küldenek számodra. Minden egyes ember személyre szabott üzenetekben részesül, csupán észre kell vennünk, mit is akarnak sugallni nekünk.

Az alábbi teszt abban lesz segítségedre, hogy megtudd, milyen a személyiséged az Univerzum szemüvegén keresztül. Hiszen a választás is a tudatalattin alapul.

Válassz egy lapot és ismerd meg az Univerzum személyre szabott spirituális üzenetét a személyiségedről:

Ha az 1. lapot választottad

Az Univerzum tanácsa számodra az, hogy lassíts, és egyszerre igyekezz egy tevékenységbe belefogni. És miután ezzel végeztél, csak akkor fogj bele a következőbe. Olyan személyiség vagy ugyanis, aki mindig mindent hatalmas lelkesedéssel tesz, ha egyben örömmel tölt el az adott tevékenység. Ám gyorsan elunod magad, és akkor már nem igazán érzed a kezdeti lelkesedést. A véleményedet soha nem rejted véka alá, ami a szíveden, az a szádon! Ugyanakkor rendkívül könnyű veled megtalálni a közös hangot, ezért mindig sok ember vesz körül.

Ha a 2. lapot választottad

Az Univerzum olyan személynek lát, aki általában cselekszik, odateszi magát, ha szükséges, nem csupán a levegőbe beszél. Azok az emberek, akik még nem ismernek mélyebben, úgy vélik, hogy valamiféle titokzatosság vesz körül, és rejtélyes személyiségnek tartanak. Pedig semmi másról nincs szó, minthogy gondolataidat, érzéseidet, privát szférádat soha nem tárod a nagy nyilvánosság elé.

Ha a 3. lapot választottad

Az Univerzum tanácsa számodra az, hogy hagyd abba az örökös aggodalmaskodást, és a túlzott félelmet a jövőt illetően. Önmagában vége rendkívül kiegyensúlyozott, és kellően motivált személyiség vagy, ám néha túlságosan sokat agyalsz bizonyos dolgokon, és ez időnként igencsak rányomja bélyegét az egész napodra. És mivel nagyon félsz attól, hogy mit hoz a jövő, kifejezetten lassan hozod meg a döntéseidet. Ne aggódj, jó úton haladsz, mindent csinálj úgy, ahogyan eddig!

loading...