Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy Angyal Tarot kártyát, hogy megtudd mit üzennek az Angyalok!

Első kártya üzenete:

Pazar bőség. Adj életet az álmaidnak. Tápláld magadat és másokat.

A kártya szerint a kemény munka,és a kreativitásod nagy eredményeket hoz számodra. Midasz király aranyérintése a tied, bárminek szentelsz figyelmet, az növekedésnek indul. Házasság, gyerekek, anyaság, kreativitás-ezek mind pozitív hatással vannak rád, akár gyereket szeretnél, akár növényeket, vagy állatokat gondozni, vagy egy új terv, üzlet növekedését segíteni, a kreatív képességeid sikerhez fognak vezetni. Élvezd az élet gyönyörű dolgait, tudva, hogy megérdemled azokat. Gondoskodj a testedről masszázs, jóga, vagy más dolgok segítségével, amitől egészségesnek, elevennek érzed magadat.

Egyéb jelentések: Bőség. Időtöltés a természetben. Kreatív és művészi tervek kifejezése. Önmagad, vagy mások szerető táplálása. Érzelmi, vagy pszichikus egészség ideje.

Gabriel arkangyal a hírnök, aki a várakozó-és az adoptáló szülőket vezeti, vagy az újonnan született terveket. Hívd őt, hogy növeld a kreatív ötleteidhez szükséges inspirációt, és kérd, hogy adjon bátorságot, és lehetőséget, hogy kifejezhesd azokat.

Második kártya üzenete:

Boldog idők. Készíts optimista, pozitív hosszú távú terveket. A helyes úton jársz.

Menjen előre,egészen a csillagokig. Az angyalok azt üzenik, minden okod megvan a reményre, és a boldog elvárásokra. Higgy az álmaidban és várd a jövőt optimista izgalommal. A kihívásokkal teli idők már mögötted vannak, és csillogóbb idők közelednek. Hosszú távú terveket készíts. Itt az ideje, hogy úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd, és cselekedj ennek megfelelően. Az általad alkotott elvárások termékeny talajba hullottak. Bízz, és kövesd az intuíciódat, mert az a célba juttat.

Egyéb jelentések: Hit. Életcél érzése. Gazdagító új kezdet. Jó úton járás.

Jophiel arkangyal az optimizmus angyala, aki segít fejleszteni a napsütötte kinézetet, és a viselkedést. Hívd őt, hogy segítsen megünnepelni a győzelmeidet, és maradj optimista a jövőt illetően.

Harmadik kártya üzenete:

Nagy belső erő. Engedd el az szigorú ítélkezést. Megbocsátás és irgalom.

Ezt a kártyát azért kaptad, mert erősebb vagy, mint gondoltad. Képes vagy a jelenlegi helyzetet megfelelően kezelni. Habár, ahelyett, hogy „áterőlteted magadat rajta”, jobb ha szenvedéllyel, kedvességgel közeledsz. Az erő, amit a szituáció megteremt, a spirituális gyengédségből származik. Ha hiszel önmagadban, nő az erőd, a hatékonyságod és a képességed arra, hogy az élettapasztalataidból növekedj. Nézd át a kihívásokat, és a lehetőségeket, hogy tanulj, ill. alkalmazd a mágikus képességeidet és a tudásodat.

Egyéb jelentések: türelem. Megbocsátás. Méz használata ecet helyett.

Ariel arkangyal a természet szellemének angyala. Mivel ő olyan közel van a Földhöz, segíthet a mindennapi lakás, élelem, ruha, és egyéb anyagi szükségletek kielégítésében. Hívd őt, ha erőt és támogatást szeretnél, amikor a szükség idején az anyagiak miatt aggódsz.

 

 

Áldás!

loading...