Angyali üzenetek

Az angyali üzenet szerint ma bármit kérhetsz – Gondold át jól

Ma teljesülhet a kívánságod, ma megtörténhet mindaz, amit a legjobban szeretnél. Az angyalok körbevesznek, kérd bátran a segítséget.

Különleges üzenettel várnak ma téged az angyalok. Lehet a kívánságod bármi, csak kérd a segítségüket. Azt szeretnék, ha gyakrabban kérnél tőlük. A mai nap energiái különösen kedvezőek, hogy kérésed meghallgatásra leljen és szíved vágya beteljesülhessen.

Mire vágysz a legjobban?

„Kérj minket, hogy segíthessünk és mi azonnal munkába állunk. A szabad akaratot tiszteletben kell tartanunk, nem segíthetünk, amíg nem kéred. Így hát türelmesen várjuk a kérésedet.”

Az angyalok üzenete értelmében bármit kérhetsz. Kérhetsz hitet, támogatást, szeretetet, bátorságot, önbizalmat, bármit, amire szükséged lehet a sorsod útján. Ők mindenben támogatnak téged. A megérzéseid az álmaid és a vágyaid felé irányítanak téged.

„A sugallatok Isten végtelen bölcsességéből érkeznek, amit mi közvetítünk neked. A hajódat a boldogság felé kormányozhatod, hogy megélhesd a földi mennyországot.”

A megérzések, az intuíció mind-mind az angyalok üzenete és támogatása. Hallgasd őket figyelmesen, és higgy benne, segítenek téged mindenben, amire csak szükséged lehet. Az intuíció hangja, Isten hangja az angyalok közvetítésével.

Angyali mantra 

„Hallgatok a belső bölcsességemre. Hiszek önmagamban, tudván, Isten végtelen szeretete vezérel engem.”

Pénteken az energiák különösen finoman rezegnek. Elcsendesedve hangolódj egy kicsit az angyalok üzenetére. Gondold át, mi az, amit a szíved mélyén mindennél jobban szeretnél, ha megvalósulna. Fogalmazd meg kérésedet és add át az angyaloknak. Csoda vár rád, és még hinned sem kell benne.

 

loading...