A Hold

Ma éjszaka Telihold jön a Rák jegyében – Érzelmi megtisztulás

Közeleg a telihold, ami kiteljesedik, és megvilágítja a sötét égboltot. Ezzel segít, hogy lásd az utadat…

Január 18-án, kedden hajnalban (00:50-kor) a Bak Nap és a Rák Hold szembekerül egymással. Hétfőről keddre virradóan a telihold bevilágítja az egész eget.

Minden Telihold nagyon erősen hat érzelmeinkre, növekszik a feszültség bennünk, de mondhatni most ezt még jobban megérezzük.Ne lepődj meg ma, ha ingerlékenységet és fáradtságot érzel! Ezek a holnapi telihold előjelei. Ráadásul a Rák Hold sértődékenységet szimbolizál. Arra érdemes figyelned, hogy ebből az érzékenységből ne legyen vita! Sok múlik azon, hogy te mennyire tudsz békés maradni.

A mások elvárásainak elengedése mellett most sokkal inkább a belső elvárásainkat érdemes elengedni, amik teljesítményhajszolásba, külsőségeknek való megfelelésbe, önkritikába, hiány érzésébe, boldogtalanságba taszítanak minket, akadályozva abban, hogy önmagunk legyünk.

Most a feladat, hogy ismerjétek meg szívetek vágyát, és gondoljátok végig, miért dolgoznak bennetek félelmek, amikor elgondoljátok, hogy aszerint élnétek? Vagy mi lehet az oka annak, hogy nem érzitek magatokat erre képesnek? Milyen meggyőződések nehezednek rátok teherként, és akadályozzák meg a megújulásotokat? Vagy éppen miért akartok görcsösen, állandóan fejlődni, amikor már rég azt teszitek, amit tennetek kell? Ha saját érzéseitek szerint döntöttetek munkátok tekintetében, miért befolyásol az, ha a családotok tagjai ezt nem értékelik, vagy nem látják benne a feljebb lépés lehetőségét? Ha jól érzitek magatokat egyedül, miért akartok mindenáron párt találni magatoknak? Ezek csak a felszíni kérdések, amiket követnie kell további kérdésfeltevésnek, hogy mélyebbre hatoljatok és a pókháló minden szálát letisztogassátok. Amennyiben nehéz feltárnotok egyedül a saját pókhálótok részleteit, úgy kérjetek segítséget, spirituális segítőt, kinek támogatásával rálátást kaphattok a megoldásra. Fontos kihangsúlyoznom, nem megoldják helyettetek, hanem csakis irányt mutatnak a belső munkátokhoz

loading...