Angyali üzenetek

Atlantisz Angyalai üzentek neked: Hallgass a megérzéseidre és nem bánod meg!

Atlantisz bölcsei arra intenek, hogy a következő napokban megéri a megérzéseidre hallgatnod.

Atlantiszon a főpapnők magasan fejlett nők voltak, akik nagy tiszteletben és figyelemben részesültek az empátiájukért, a tudásukért, és az önzetlen segítőkészségükért. Egyet jelentettek a tökéletes női bölcsességgel és az Intergalaktikus Tanács javaslatait közvetítették. Annak érdekében, hogy szellemi és értelem feletti képességüket mindig egy magasabb szintre emeljék, különleges vizsgáknak és beavatási rituáléknak vetették alá magukat. Ennek segítségével őrizték meg a hatodik dimenziós rezgésüket.

A bölcsek arra kívánnak emlékeztetni: benned is ott lakozik a főpapnő. Ott rejlik benned a bölcsesség, a kapcsolat a láthatatlan világ birodalmaival és a felsőbb éneddel.

Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy meghallhatod a megérzéseidet. A segítségükkel elkerülhetsz egy kellemetlenséget, megóvhatod testi vagy lelki épségedet, esetlen valaki másét a környezetedben.

De az is lehet, hogy a megérzés lehet az, amely elvezet téged egy válaszhoz, netán ahhoz az emberhez, akit keresel. Egy lehetőséghez vagy egyenesen a végzetedhez.
A megérzéseid a napokban egyre intenzívebbek lesznek, képes leszel megkülönböztetni az elméd hangjától. A mélyről jövő, zsigeri alapon működő megérzésed megsúgja, mit tegyél vagy éppen mit ne.

A te érdekeidet szolgálja, hogy odafigyelj a belső hangodra.

loading...