Angyali üzenetek

Isten nem hagy cserben – segítségedre fog sietni

A Teremtő segítséget küld neked!

Isten nem hagy cserben. A segítségedre fog sietni és gondoskodik arról, hogy megoldódjon a problémád.

Mózes az egyik legismertebb bibliai személy. A hagyomány szerint az Ószövetség első öt könyvének szerzője. Mózes második könyvében, az Exodusban leírtak szerint a zsidók rabszolgaságban éltek Egyiptomban és egyszer a fáraó parancsba adta a zsidó elsőszülött fiúgyermekek megölését, ám Mózes anyja az újszülött gyermeket egy kosárban a Nílus vizére tette. A csecsemőt a fáraó leánya találta meg és nevelte föl hercegként, aki felnőttként elvezetette a zsidókat Egyiptomból az ígéret földjére. Útja során pedig számos segítséget kapott Istentől.

Éppen ezért azt üzeni neked: téged is megsegít a Teremtő. Akármire is vágysz, segíteni fog, hogy elérd, megvalósítsd.

Bármilyen nehéz vagy kilátástalan is a helyzeted, ő megoldja. Elküldi neked azt a személyt, aki segíthet, megmondhatja, mit tegyél vagy megoldja a helyzetedet.

Ám az is lehet, hogy jelet kapsz, útmutatást, amivel javíthatsz az életeden. Persze az sem kizárt, hogy egyszerűen csak csoda történik és megoldódik a probléma.

Neked nincs más dolgod, mint figyelni, bízni és hinni. Légy magabiztos és járd az utadat határozott léptekkel, mert az égiek veled vannak, fogják a kezedet és kísérnek. Védelem alatt állsz, nem történhet baj.

Ha még nem tetted: imádkozz, kérd magadban vagy hangosan Isten segítségét és meg fog hallgatni!

loading...