Angyali üzenetek

Szilveszteri angyalkártya: Az angyalok ma segítenek neked a legfontosabb dologban

Az angyalok ma segítenek neked elengedned mindazt, ami 2021-ben történt veled:

„Isten Szeretett Gyermeke, mi mindig veled vagyunk, mindig szeretettel, támogatással és vigasszal veszünk körül téged. Az angyalok szeretnek téged. Állandó, szűnni nem tudó gyógyító szeretettel fordulunk hozzád, és csak rajtad múlik, hogy ezt a szeretetet elfogadod-e tőlünk, vagy sem.
Talán úgy érzed, hogy időnként magadra hagyunk. Talán úgy érzed, hogy időnként egyedül vagy. Talán úgy érzed, 2021-ben voltak olyan nehéz pillanatok, amikor nem törődtünk veled. De ez nem igaz. Ezt csak az egód akarja elhitetni veled, aki a legnehezebb pillanataidat is arra használja fel, hogy támadjon téged, és elszakítson valódi forrásodtól a Szeretettől. Ez ellen te magad is csak szeretettel válaszolhatsz az egódnak: Ha tudatosan úgy döntesz a nehéz pillanatokban, hogy kapcsolódsz a szeretethez, kapcsolódsz Istenhez és az angyalaihoz, akkor az egód elveszti hatalmát. Ha azonban úgy döntesz, hogy az egódra hallgatsz, és a félelmekhez kapcsolódsz, akkor ezek a félelmek válnak valóságoddá.
2021 minden pillanatában veled voltunk, vigyáztunk rád, és veled leszünk 2022ben is. Az év minden egyes napján ott leszünk melletted, szeretetet küldünk neked, támogatunk, segítünk, gyógyítunk, vezetünk és védelmezünk téged.”

loading...