Angyali üzenetek

Angyalaid esti üzenete: soha nem vagy egyedül

Lehet, hogy néha úgy érzed, semmit nem érsz a nagyvilágban. De tudd, hogy mindig lesz valaki, aki, ha rád gondol, elmosolyodik. Mindig lesz valaki, akinek ha az eszébe jutsz, melegség járja át a szívét.

Mindig lesz valaki, aki ha meghall egy számot a rádióban, megjelenik előtte az arcod.

Mindig lesz valaki, aki ha rád gondol, tudni fogja, mit köszönhet neked. Mindig volt, és mindig lesz, akire hatással vagy a világban, aki a reményt, a hitet, vagy csak egy életre szóló pillanatot köszönhet neked.

És ameddig van ilyen ember, akár egyetlen is a nagyvilágban, nem vagy egyedül.

Sohasem.

Az angyalok segítenek, csak kérnünk kell őket. Hívásuk könnyen, gyorsan megtanulható. Egyszerűen elsajátítható.  Mindnyájunknak van őrangyala, aki vigyáz ránk, aki sugallja számunkra a dolgokat. Legyünk biztosak abban, hogy az őrangyal életünk végéig elkísér bennünket tanácsaival, ezért hallgassunk rá.

Őrangyalod érzelmeidhez igazodik, és szeretetteljes odaadással felel rájuk. Őrangyalod óv téged, és ihlető üzeneteket közvetít hozzád. Nincs módjában akaratodat megváltoztatni, de azt megteheti, hogy jó irányban befolyásoljon olyan újfajta érdeklődés felébresztésével, olyan barátokkal, akik segítenek túljutnod aggasztó vagy ésszerűtlen magatartásodon. Sokkal több időt tölt veled, mint bármely más angyal, arra hivatott, hogy megerősítsen és bátorítson utadon. Ő nyomon kísér, szeretettel irányít és segít. Olyan jól ismer, hogy ott terem, amikor kell, mielőtt eszedbe jutott volna hívni őt.

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...