Angyali üzenetek

Őrangyalod most azt üzeni: Keress egy csendes helyet

Keress egy csendes helyet, és szánj legalább 5-10 percet erre a gyakorlatra.

Válassz egy számodra kellemes relaxációs zenét, ha van kedved, gyújts meg egy gyertyát, használhatsz füstölőt vagy illóolajat is. Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, és vegyél néhány lassú, mély lélegzetet, majd jelenítsd meg magad előtt a következő képeket:

A problémák hatalmas, ormótlan, sötét és fénytelen hasábokként tornyosulnak előtted. Talán azt is észreveszed, hogy egész eddig ezt a mozdíthatatlan hegyet akartad elhordani. Most Őrangyalod érkezik hozzád, aki szeretettel átölel. Érezheted az angyal öleléséből áradó békét, gyógyítást, segítséget. Most lépj hátra, hogy Őrangyalod hozzáférjen ehhez a problémahegyhez. Láthatod, ahogy őrangyalod gyógyító angyali szeretete és fénye egyenként feloldja a problémák sötét hasábjait, amelyek végül teljesen eltűnnek Őrangyalod arany fényében. Őrangyalod ismét megölel és feltölt végtelen, gyógyító szeretetével.

Köszönd meg Őrangyalodnak a segítségét, majd helyezd vissza a tudatodat a testedbe, és érkezz meg az itt és most pillanatába.

loading...