Jóslás

Válassz egy Tarot Kártyát, elárulja mire számíthatsz a napokban

Első kártya

A lap mozgatóerőnket jelképezi: a vágyat, amely a szabadság, a siker vagy az érvényesülés felé hajt. Merészséggel most a legnehezebb problémát is megoldhatjuk, ha feloldjuk az érzés és a gondolkodás, az akarat és az ösztönök, a vágy és a valóság közötti ellentmondást, hogy az ellentétek segítő erővé egyesüljenek. Amikor a kártya ezzel a lappal válaszol, először saját magunkban kell belső egyezségre jutnunk önmagunkat, terveinket és céljainkat illetően. Tanácsos megfontolnunk, mit tegyünk, nehogy később nagy árat kelljen fizetnünk elhamarkodottságunkért.

Második kártya

A lap életkedvet, életerőt és frissességet sugároz, gondtalanságra, optimizmusra és természetes életörömre utal. Eddig tapasztalataink most az élet napos oldalára vezetnek bennünket. Túlemelkedünk elavult szokásainkon, átlépjük eddigi határainkat, s ez ragyogó hangulattal, boldogsággal és bizakodással tölt el. Készen állunk egy nagyvonalú, békülékeny gesztusra.

Harmadik kártya

A lap a hit bizonyosságán alapuló mély biztonságérzetet jelképezi. Arra a semleges, nem cselekvő magatartásra utal, amely bölcsen elfogadja a világ összes jelenségét, mert tudja, hogy semmi sincs hiába, és mindennek megvan a maga létjogosultsága.
Sokan szerencsehozó kártyának tekintik, mert olyan utakat jelez, amelyeken valóban célhoz érünk, hiszen bizakodva és bizonyossággal telve haladunk rajtuk, s rendületlen hitünk legyőz minden akadályt

loading...