Angyali üzenetek

Esti angyalkártyád azt üzeni: Szabadon megteheted, amit választasz

Ez a kártya gyengéden emlékeztet arra, hogy nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel.

Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Ehelyett az Ég fénye ragyog bölcs döntésedre, hogy felelősséget vállalj magadért, az életedért és a boldogságodért.
Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés- és szabadságérzést érzel. Vannak, akiket eleinte megrémít az önmagukért való felelősség belátása, mivel úgy tűnik, hogy ez a hibáztatás súlyát hordozza. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál. Ehelyett felhatalmaznak, hogy lelki szemeiddel fényes jelent és jövőt láss önmagad és szeretteid számára.
Jogod van hozzá, hogy megváltoztasd az életedet. Nem kell mások engedélyére várnod, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek.

loading...