Angyali üzenetek

Őrangyalod szeretne üzeni: Csendesítsd le az elméd

Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Ám miután szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket. Az angyalok azon erős és szeretetteljes mennybéli hírvivők, akiket nem köt tér és idő, így szüntelenül képesek segíteni neked minden apró-cseprő dologban.

Amikor behívod az angyalokat, hogy segédkezzenek életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik. Ahelyett, hogy szükségleteid kielégítésén fáradoznál, varázslatos összhangot, gyógyulást és belső békét tapasztalhatsz.

Csendesítst le az elméd: az angyalok el szeretnék juttatni hozzád üzeneteiket. Arra kémek, beszélj kevesebbet, és hallgass többet. (Amikor stresszesek vagyunk, idegességünkben hajlamosak vagyunk a fecsegésre.) Engedd át aggodalmaidat az angyaloknak, és bízz benne, hogy imáid meghallgattattak. Ha úgy tűnik, nem válaszolnak imáidra, az valószínűleg azért van, mert nem hallgatsz a feleleteikre. Így hát vonulj el egy csendes helyre azzal a szándékkal, hogy meghallgatod angyalaidat. Majd hunyd be a szemedet, lélegezz mélyeket… és fülelj.

Kerüld a zajos helyeket. Angyalaid üzeneteit helyesen meghallottad. Kapcsold ki a televíziót és a rádiót. Hallásod egyre érzékenyebbé válik, hiszen mind jobban ráhangolódtál az angyalokra. Tisztítsd meg fülcsakrádat úgy, hogy magad elé képzelsz egy fényt, amely kitisztít ja a szemöldököd feletti területet.

 

loading...