Angyali üzenetek

Angyalkártya üzenete: Nem várt meglepetésben lesz részed!

Titok
Vágj neki az ismeretlennek: nem várt meglepetésben lesz részed.

Csodákkal és titkokkal teli világban élünk, és a legtöbb titok rejtve marad előttünk. Az unikornisok arra kérnek, hogy nézz a felszín mögé, és meglátod, milyen csodálatos meglepetésekben lesz részed.
Megerősítés: Nekivágok az ismeretlennek.

Az angyalok ma arról a mérhetetlen égi támogatásról beszélnek neked, amely mindig – most ebben a pillanatban is – körülvesz, megtart és segít.

Ahhoz, hogy értékes, az angyaloknak tetsző éltetet tudjunk élni, saját magunkban is meg kell látnunk az értékeket. Ezáltal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak leszünk, és könnyebben meglátjuk a pozitív, megerősítő jeleket, amelyek tőlük érkeznek. Ha valami jó történik velünk – akár a legapróbb könnyebbség az életünkben –, ne fogjuk a véletelenre, hanem higgyünk benne, hogy azért kaptuk a segítséget, mert az angyalok kiemelt figyelmét élvezzük, és érdemesnek találtak minket az odafigyelésükre. Az, aki magát nem látja elég értékesnek, az sokkal negatívabban áll hozzá a világhoz, és gyakran azt sem veszi észre, ha két marokkal szórják rá az áldást. Tűzzük ki magunknak célként, hogy mától minden este felidézünk egy olyan helyzetet a napunkból, amitől értékesnek, szerethetőnek érezhetjük magunkat.

Keress egy csendes és nyugodt helyet, ahol háborítatlanul „egyedül” lehetsz egy kis ideig. Ha megteheted és ha szeretnél, gyújts gyertyát – mindegy, milyen színűt –, tegyél a gyertya mellé egy angyalszobrot.

Néhány szál virággal is feldobhatod az oltárodat, gyújthatsz füstölőt, párologtathatsz illóolajat.
Hunyd le a szemed, és vegyél néhány mély levegőt. Ezek a légvételek segítenek ellazulnod, megnyugodnod. Ha feszültséget érzel magadban, vagy ha izgulsz az angyalmeditáció miatt egyszerűen csak képzeld el, hogy minden kilégzéssel kifújsz egy kicsit ebből a feszültségből, izgalomból.
Ebben a meditációban gondolatjátékra hívlak. Képzeld el, hogy milyen lehet az őrangyalod. Képzeld el, hogy milyen angyalok, arkangyalok, segítő fénylények állnak körülötted ebben a pillanatban. Nyugodtan hagyd, hogy a gondolataid szárnyaljanak, és a fantáziád elszabaduljon: Milyennek érzékeled a fénylényeket magad körül? Nyugodtan tölts annyi időt ezzel az egyszerű és játékos angyalmeditációval, amennyit csak szeretnél!

loading...