Jóslás

A hófehér pegazus három unikornis kártyát hozott – egyet válassz, megérzés alapján

A hófehér pegazus három unikornis kártyát hozott. A három kártya közül egyet válassz, megérzés alapján.

1- Nézz fel a csillagokra és kívánj valamit!

Íme, a boldog élet titka: várj a legjobb végkifejletre. Hiszen az élet azt adja, amit várunk tőle. Aki fél a jövőtől, annak talán a félelmei válnak valóra. Okosabb ezért derűlátóan nézni előre. Keress ki magadnak egy csillagot az égbolton, és kívánj valamit. Higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik (noha talán másként, akár jobban is, mint vártad). Hited az a varázsvessző, ami hozzásegít kívánságod teljesüléséhez. Minél mélyebben hiszel, annál inkább.

Kérd Isten, az angyalokat és az egyszarvúakat, hogy segítsenek hinni. Ők azok, akik kigyógyíthatnak félelmeidből és a múlt sérüléseiből, hogy szívedet szeretet és boldogság töltse el. Ne félj a csalódástól és attól, hogy a kívánságoddal hoppon maradsz. Ez az aggodalom a szerencsés végkifejlet útjában állhat!

Heti pegazus kártyák

Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul. Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik. Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.

Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!

2– Igen hamar. Amit kérsz, igen hamar teljesül, mindenki közös örömére

Ez a kártyalap azt adja hírül, hogy imáid igen hamar meghallgatásra találnak. Ne kapkodj el semmit, és határozottan nincs miért aggódnod. (Hisz az aggodalom lelassítja a kívánságok teljesülését.)

Vágyaid akkor válnak valóra, amikor “az ég is úgy akarja”. Azaz pontosan akkor, amikor mindenkinek a javát szolgálja. A kirakósjáték elemei egytől egyik a helyükre kerülnek. Meglásd, ugyancsak elégedett leszel az eredménnyel!

Heti pegazus kártyák

Ez a kártyalap arra kér, hogy ne add fel a hitedet és a reményeidet. Várakozás közben fordítsd energiádat pozitív lépésekre, melyek segítik fohászaid megvalósulását.
Magad voltál szerencséd kovácsa, mert volt hited és hajlandóságod a szükséges cselekvésre.

3 – Változás. A rád köszöntő változások pozitívak

Megesik, hogy félünk a változásoktól, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy a beköszöntő változások a javadat szolgálják, új életre nyitnak kaput. Ne aggódj a jövőd felől, mivel a végén minden jóra fordul.

A változások oka részben az idő múlása. Mára mások a kedvteléseid, mint voltak fiatalabb korodban. A változásban nincs semmi rossz, hozzátartozik az élethez. Barátaid és hozzátartozóid szintén változnak az idő múlásával. Valamennyien megváltok attól, ami már nem működik az életetekben, s helyette új dologra adjátok a fejeteket. Noha e változások látszólag átformálhatnak egy barátot vagy családtagot, végül mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ráadásul új barátokra is szert tehetsz.

Heti pegazus kártyák

Ugyanakkor még a kedvező változások is stresszel járnak, amelyek kihatással vannak az egészségre, az erőnlétre és a közérzetre. Ilyenkor még fontosabb, mint máskor, hogy törődj magaddal, eleget aludj, mozogj és pihenj.

Ez a kártyalap talán arra kér, hogy változtass meg az életedben valamit, ami elszomorít vagy megbetegít – tégy le, mondjuk, egy rossz szokásodról, vagy szakíts meg egy kártékony kapcsolatot. Az lesz a helyes döntés, ami legelőször jut eszedbe. Ha a szóban forgó változás nehéznek vagy ijesztőnek tűnik, kérd ki az angyalok, az egyszarvúak, barátaid és családtagjaid segítségét. A külső támasz igen fontos változások idején. Ha megtanulod élvezni a változásokat, az életnek is jobban tudsz majd örülni.

loading...