Angyali üzenetek

Gábriel arkangyal üzeni: most érdemes a múltba tekinteni

Ha visszatérően ugyanazokba a nehézségekbe ütközöl, és nem tudod, hogy miért ragadtál bele ebbe a negatív hurokba, akkor érdemes a múltba tekinteni – ezt tanácsolja neked Gábriel arkangyal.

Ideje, hogy befoltozd a múltat és a gyógyulás útjára lépj. Tudod te jól, hogy ez mit jelent. Nézz szembe a félelmeiddel, a démonaiddal és azokkal a dolgokkal, amelyekben úgy érzed, hogy változnod kell.

Milyen mintát látsz a családodban, aminek véget kellene vetned?

A „GÁBRIEL” szó jelentése: ISTEN ereje, Isteni erő, ISTEN az én erőm, erősségem. Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Segíteni tud abban is, hogy magasabb rezgés szinten működjünk.

Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala. Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt. Segítségül hívott erejével beszédünk hatóerejét növelhetjük és feltárja lelkünk rejtekajtóit, hogy megtudhassuk, hol van a legnagyobb szükség, és milyen ügyben tudásunkra, melyet jó szándékkal és szívből teszünk az emberek érdekében, mert így lesz nagy hatással a többiekre is.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...