Jóslás

Mai cigánykártya lapod: A Szerencse – lehetőségekkel teli időszak jön

Most szerencsés időszak veszi kezdetét, mely könnyedséget, utazást, kisebb-nagyobb ajándékokat hoz az életedbe. Kézzel fogható lehetőségek segítenek a boldogsághoz, s nincs is más dolgod, csak élvezni Fortuna istenasszony gondoskodását. Lehetőségeidhez mérten mozogj és járkálj sokat a szabad levegőn, a természetben, hogy mind közelebb kerülj az istenekhez, mind könnyebben meghalld az égi sugallatokat.

Nem egyszerűen nyeremény, inkább a lehetőségekkel teli időszakot mutatja, életünk pozitív fordulatot vehet. optimizmust jelent terveink megvalósulnak, álmaink beteljesedhetnek.

Minden sikerül, amibe belevágunk.

Tudjunk élni a sors kegyével. A szerencsét nem tudjuk befolyásolni, ez van ezt kaptuk. Célunk elérését, tervünk valóra válását jelzi ez a kártya. Kezünkben van az irányítás. Kapcsolati kérdésnél, minden jól alakul. Anyagi kérdésnél, nagy szerencse várható. Egészség vonatkozásában minden rendben van e téren. Megoldódik minden magától.

Nem látványosan jön a jó, de lehet nem is tudjuk milyen nagy szerencse ért.

Jutalomra számíthatsz, mert már sokat adtál, és most érett be, hogy te is kapjál jó dolgot, mert megérdemled.

Szerencsét, optimizmust jelent, vállalkozásaink, terveink sikerét, előrehaladást, előrelépést. Ha ezt a lapot kapjuk, nem kell akadályoktól tartanunk, jó úton járunk, álmaink beteljesülnek. Szerencsés, kellemes időszak jelenik meg hamarosan.

loading...