Angyali üzenetek

Angyalaid ma azt üzenik: okod van az ünneplésre! Megmondom mi az!

Az élet tele van csodákkal és áldásokkal, ez pedig olyasmi, amit mindig érdemes megünnepelned.

Érdemes megünnepelned a változás áldásait. Azt, hogy minden, mindig megváltozik, semmi sem állandó.
Ez a gondolat a félelemteli részednek talán ijesztő. A szeretetteli részed azonban felujjong a változás gondolatától, mert pontosan tudja a változás gyógyító erejét.

Az, hogy mindig, minden változik azt jelenti, hogy mindig, minden lehet egyre jobb. Mindegy, most hol tartasz az életedben, mindegy, milyenek a körülményeid, mindegy, mennyi pénzed van, vagy milyen a párkapcsolatod, hogy milyen a viszonyod a gyerekeiddel vagy a szüleiddel… Minden folyamatosan változik, ezek a változások pedig fél év alatt teljesen átalakíthatják az életedet.

Ma ünnepeld meg ezt.

Ünnepeld meg azt a lehetőséget, hogy hat hónap múlva lehet olyan boldog, szeretetteli és tökéletes életed, amire csak vágysz. Ünnepeld meg azt, hogy a változás mindig veled marad, így ha használod a változás segítő erejét, akkor egy év múlva még annál is csodásabb életed lesz, mint hat hónap múlva, és így tovább. Az életed a folyamatos változása jelenthet folyamatos javulást, ha a jó dolgokra helyezed a fókuszt.
Ma ünnepeld meg azt, amid már van, hogy hamarosan meglegyen az is, amire most még csak vágysz. Ha meg tudod ünnepelni azt, amid van, megkapod azt, amit szeretnél.

loading...