Horoszkópok

Van néhány olyan csillagjegyű férfi, akikben soha nem szabad bízni

A csillagjegyek mindig felhívják figyelmünket arra, hogy a Nyilas férfiak szeretik a kalandot, a Skorpióknak nagy a birtokolási vágyuk, míg az Ikrek instabilak. Természetesen vannak kivételek, de a csillagoknak legtöbbször igazuk van.

Nézzük, melyik csillagjegyű férfiakban ne bízzunk meg, még ha szívünk az ellenkezőjét is mondja!

Minden csillagjegynek megvan a hibája, ennélfogva vannak olyan férfi képviselői, melyekben jobban tesszük, ha nem bízunk meg. Vannak olyan instabil és kalandvágyó férfiak, melyek lételeme a flört és a hazudozás, ezért közelükben nagyon észnél kell lennünk. Soha ne bízzunk meg feltétel nélkül bennük, mert csalódást okoznak számunkra.

Kos szülötte állandó konfliktusban van saját magával. Nehezen kezelhetőek egy kapcsolatban, hogy elérhessük azt, hogy teljesen megbízhassunk bennük. Legtöbbször jó szándékkal vannak, mégis mindig csalódást okoznak számunkra. Legnagyobb hibájuk, hogy nem tudják kellőképpen értékelni, sem partnerük, sem a barátok nyújtotta szeretetet illetve figyelmet. Viszont ha sikerül mindezekkel a hibákkal megbarátkoznunk, nagy az esély, hogy mindezek ellenére, együtt maradunk a Kossal.

Az Ikrek általában véve nagyon komolytalanok, mást szeretnének és mást tesznek. Szeretik kipróbálni az újat, és ez sajnos a szerelemben sincs másként. Legtöbbször a szerelem szó jelentésével sincsenek tisztában. Az Ikrek nem azért csal meg, mert nem szeret, hanem csupán a kaland kedvéért. S ha már egyszer megtette, nehéz megbízni benne!  Másik nagy hibája, az örökös hazudozás! Úgy is fogalmazhatnánk: az se igaz, amit kérdeznek!

A Skorpió mindig újabb és újabb áldozat után kutat. Remek munkatárs és bátor vezető, de a szerelemben mindig a vadászösztöne vezeti újabb és újabb áldozat után. Ha otthon unatkozik, biztos lehetsz benne, hogy máshol keres szórakozást a maga számára.

Nyilas nagyon bizonytalan és életében soha nem a szerelem van az első helyen. Számára megvannak a prioritások: hobby, a sport, az utazás és a barátok. Ha szerelmes lesz, sokat hezitál a döntő lépés meghozása előtt és az általa fogadott örök hűség is kérdéses. Számára, a változatos életforma az igazi.

loading...