Angyali üzenetek

Válassz egy Gyógyító angyali áldást! Csodás változást hoz az életedbe

Első lap áldása:

Kezded visszanyerni eredeti személyiségedet, beleértve régi humorérzékedet, érdeklődési körödet, szenvedélyeidet és vágyaidat. Bízz benne, hogy egészséges fejlődésed részét jelenti minden mostanában tapasztalt zűrzavar vagy változás.

Kezded a régi éned szemszögéből látni az életet, mintha egy felhő oszlott volna szét és tűnt volna el elmédről és szívedről. Éppen átmentél egy olyan időszakon, amikor feladtad az énedet annak érdekében, hogy a kedvére tégy valakinek. Mélyre temetted a téged érdeklő dolgokat, elhanyagoltad a barátaidat, és megpróbáltál beilleszkedni egy másik ember életstílusába.
Most előbukkan a régi éned. Visszatértél! Amint visszaszerzed a valódi énedet, az életed és a személyiséged nagy változásokon megy keresztül. Ragaszkodj az énedhez, és engedd megtörténni ezeket a változásokat. Az angyalok arra kérnek, hidd el, hogy életed és személyiséged lemorzsolódó részei hiteltelenek és hamisak. Tudd, hogy egy szilárd igazságalapot építesz, és most minden tökéletesen alakul.

Megerősítés: Most megengedem magamnak, hogy hű legyek magamhoz.

Második lap áldás:

A szíved vágyai valósággá válnak. Az angyalok arra kérnek, hogy továbbra is szilárdan tartsd magad a hitedhez, és pozitív eredményekre számíts.

Jó hírem van! Az az élet, amelyről álmodtál, most valósággá válik számodra. A megerősítéseid és imáid, az álmaid elképzelése és más pozitív gyakorlatok valóra váltották az álmaidat. Az angyalok most azt kérik, hogy őrizd meg a hitet. Ebben a pillanatban talán éppen azt látod, amint álmaid elemei valósággá válnak. Ezek az álmok a gondolatformából éteri formává alakulnak, utána pedig anyagi formává szilárdulnak.
Annak érdekében, hogy ezt az átalakulást sikeressé és teljessé tedd, szükség van a hited és imáid fenntartására. Kérd Istent és az angyalokat, hogy segítsenek elengedni minden olyan félelmet, amelynek hatására esetleg megakadályozhatod a sikeredet. Tudd, hogy megérdemled ezt az új bőséget, és sok örömet fog hozni számodra és életed szereplői számára.

Megerősítés: A szívem tele van hálával és izgatottsággal, mert tudom, hogy jelenleg csodálatos emberek és helyzetek vesznek körül.

Harmadik lap áldása:

Számíts valamilyen csodára. Segítségért imádkoztál, és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet Istennek, annál gyorsabban megvalósul a gyógyulásod.

Az ég teljesen melletted áll, és imáid meghallgatásra és válaszra találtak. Nem kell könyörögnöd vagy esedezned az ég segítségéért, mivel a helyzeted valójában már meggyógyult. A gyógyult valóság egyike a számodra jelenleg elérhető néhány párhuzamos valóságbank. A gondolataid, az érzelmeid és a szándékaid által te döntesz, hogy megtapasztalod a számodra lehetséges legmagasabb szintű valóságot.
Gyógyult helyzetedet a hiten és a hálán keresztül éred el. Ahhoz, hogy érezd ezeket az erőteljes átalakító érzelmeket, mondd magadban vagy fennhangon Istennek: “Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd. Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről.” Ezután teljesen válj meg a helyzettől. Lásd magad, amint elhelyezed Isten szerető tenyerében. Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott, és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Megerősítés: Valójában már most is gyógyult minden és mindenki, önmagamat is beleértve. A félelem illúziói helyett erre az igazságra koncentrálok.

Negyedik lap áldása:

Biztosítva van egy szerencsés kimenetel. Engedj el minden aggodalmaskodást, és légy biztos abban, hogy végül minden megoldódik.

Ez egy biztató kártyalap, amely azt jelzi, hogy a “film”, amelynek mostanában a főszereplője vagy, nagyon jól végződik. A kínosnak tűnő helyzetek csodálatos módon megoldódnak. A félreértések megbocsátást nyernek. A hibákról megfeledkeznek.
Arra buzdítanak, hogy ne aggódj a jövővel kapcsolatban, mivel a félelmeid beteljesülhetnek valami negatív módon. Ha túl sok aggodalom van benned, akkor a szó szoros értelmében képes vagy meghiúsítani annak a boldog tervnek a megvalósulását, amelyet számodra tartogat az ég. Tehát menj ki a természetbe, és kérd az angyalokat, hogy segítsenek a Teremtés tökéletességének örülnöd. Örömöd megújítja a hitedet, és biztosítja a rád váró szerencsés kimenetelt.

Megerősítés: Most minden az isteni és tökéletes rend szerint működik.

 

loading...