Angyali üzenetek

Mágikus Tündérek üzenik: A bőség kapuja nyílhat meg előtted

Állandóan érkezik hozzánk üzenet az égiektől. Nem figyelünk a jelekre, pedig kéne. Megtörténhet, hogy néha meginog a hited, hiszen annyi negatív élmény és dolog ér. Ettől függetlenül neked is érkezik üzenet az égiektől, és segítség is, csak nem vagy elég befogadó, nem látod meg a rejtett jeleket.

Az égiek mindig készek segíteni, de nem úgy, hogy ki sem mozdulsz a komfortzónádból, és otthonodban vagy egy séta közben várod a csodát.

Veled vagyunk, Gyermekem, védő és segítő angyalod pedig szüntelen vigyáz rád és próbál a jó irányba terelni. Kérünk Téged, mindig legyen egy álmod, és annyit gondolj rá, hogy más esélye se legyen, csak meg valósulni! A hited a legfontosabb dolog, nem elsősorban bennünk, hanem Önmagadban. Az első és legfontosabb teendőd félretenni azokat a negatív véleményeket, melyeket magadról alkottál. Önbizalomra lesz szükséged és arra, hogy SOHA ne adj azok véleményére, akik igazából nem is fontosak!

Arra kérünk, hogy minden hónapra legyen egy célod, kezdd kisebbekkel. Hónapról hónapra megfogod látni, hogy lehetőséget lehetőség hátára halmozunk számodra, de csak akkor, ha Te is valóban dolgozol a sikereiden, és mész az álmaid után. Ha követed utasításainkat, egy idő múlva már nagy dolgokban is gondolkodhatsz, nagyobb dolgokat is kérhetsz, és azokhoz is hozzá segítünk Téged. Kérünk, ne feledd, gyakorolnod kell, menned kell, dolgoznod kell az elképzeléseiden, és végül minden megadatik, amire vágysz!

Ez az üzenet az égiektől minden fontos dolgot magába foglal. Ki előbb, ki később jön rá a siker kulcsára, amit most az égiek a kezedbe adtak.

Gondolj csak bele, hányan lettek fiatalon sikeresek csak azért, mert időben megfogadták az angyali tanácsot, rájöttek a titok nyitjára.

 

 

Égi áldás vasárnapra: Fogadd el a mennyei segítséget

 

 

loading...