Angyali üzenetek

Angyalaid arra kérnek: gondolj arra, mit is akarsz valójában

Annyi minden jár most a fejedben, hogy időnként nehezen tudsz a fontos dolgokra koncentrálni.

Jelenleg az elméd túl sok mindenre próbál gondolni, és talán még a helyzet lehető legrosszabb kimenetelére is gondolsz. Segítő angyalaid ösztönöznek, hogy gondolj arra, hogy mit is akarsz valójában, hogy a szándékaid a legmagasabb eredményre irányulhassanak.
Az angyalok minden lehetséges módon segíteni és fókuszálni akarnak téged, hogy a legjobb formádat hozhasd ebben az időszakban. Szánj egy pillanatot arra, hogy elengedd a kihívást jelentő és negatív gondolatokat, mert ezek most nem szolgálnak téged. Itt az ideje, hogy szeretetteljes és pozitív módon újrafókuszálhasd a gondolataidat.

Hagyd, hogy az angyalok segítsenek.

Jeremiel arkangyal segítségével tisztán láthatjuk az életünket, hogy aztán fel tudjuk mérni, mely körülményeinket változtassuk meg. Nevének jelentése “isteni irgalom”, és azokon segít, akik jóindulattal és megbocsátással szeretnék felülvizsgálni a múltjukat. Jeremiel arkangyal képes arra, hogy a jövővel kapcsolatos remek víziókat ihlessen. Őt szólitsd, mikor inspirációra van szükséged azzal kapcsolatban, hogyan vigyél véghez sikeresen csodás változtatásokat az életedben

 

https://harmoniamagia.com/2021/06/esti-angyalkartya-kerj-meg-minket-hogy-segitsunk/

loading...