Angyali üzenetek

Ma az angyalok a gyógyításról és a gyógyulásról üzennek Neked

Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy egy testi betegséged vagy lelki problémád okát megtaláld, és a gyógyulás útjára lépj.

Fontos, hogy tudd, mi az az ok, ami miatt a tested megbetegedett vagy a lelked sebei megjelentek! Anélkül, hogy erre az okra rálátnál, nem valószínű a teljes gyógyulásod.

Minden betegség mögött meghúzódik egy  történet, esemény vagy trauma. Néha csupán a figyelem hiánya miatt betegednek meg az emberek, mert akkor legalább megkapják azt a gondoskodást a környezetüktől, amire vágynak. Ilyen esetben hiába kap megfelelő fizikai terápiát, gyógyszert valaki, előbb-utóbb újra megjelenik valamilyen betegség a testében, mert a nyereséget – azaz a család figyelmét – így kaphatja csak meg. Ezt a mintát már néhány évesen megtanulja az,  akinek elfoglalt, állandó rohanásban és túlterheltségben lévő anyukája csak akkor tud teljes figyelmével vele lenni, ha megbetegszik.

Ha bármi betegséged van, akár egy elhúzódó megfázás, akár egy komolyabb belgyógyászati probléma, tedd fel magadnak ezt a kérdést: hogy szolgál engem a betegségem? Ne lepődj meg, és nem mondd, hogy sehogy, mert ha ez így lenne, betegség sem lenne. Minden, ami az életünkben megjelenik, a saját teremtésünk, beleértve jót és rosszat egyaránt. Ha tehát problémád van, az is a te  “műved”. Kérdezd meg magadtól ezt is: Ki lennék a betegségem nélkül? Hogyan változna az életem? Mit csinálnék, ha nem lennék beteg? A válaszaid segítik majd a megértést, és ha már érted az okot, az lehetővé teszi a gyógyulást.

Ma kérd az angyalok segítségét a rálátásban, a felismerésben és a gyógyulásban! Kérheted Rafael arkangyal támogatását, aki a gyógyításért felelős, és előszeretettel jelenik meg az embereknek álmukban. Hívd őt magadhoz, és kérd, hogy éjszaka, miközben alszol, gyógyítsa a fennáló betegséged, problémád vagy testi elváltozásod! Kérhetsz tőle álmot arra is, hogy melyik gyógymódot, terápiát vagy technikát érdemes alkalmaznod.

Az angyalok arra is emlékeztetnek, hogy a hitedre is szükség van a gyógyulásodhoz. Éppen ezért erősítsd meg magadban:

“Hiszek a teljes és tökéletes gyógyulásomban, és megengedem magamnak, hogy egészséges legyek, akár már most. Hiszek az azonnali gyógyulásban, és tudom, hogy megérdemlem az egészséget.”

loading...