Angyali üzenetek

Az angyalok ma este azt üzenik, hogy engedd el a kételkedésedet, mert jó úton jársz

Ha nem is látod még pontosan az összes lépést, higgy abban, hogy eléred a célod, és megvalósulnak az álmaid!

Az angyalok ma arra szeretnék ráirányítani a figyelmed, hogy túl sokat aggódsz. Felesleges állandóan attól tartanod, hogy elrontasz valamit, mert amibe az energiád pakolod, az történik meg Veled. Ha vannak céljaid, amelyeket el szeretnél érni.. ha vannak vágyaid, amelyeket meg szeretnél kapni… akkor nem engedheted meg magadnak az aggódást és a félelmeket.

Nyugodj meg, mert jó úton jársz! Még akkor is, ha nehézégeket, elakadásokat érzékelsz, mert ezek által is fejlődsz. Ha most arra gondolsz, hogy nem így kellene lennie, akkor is igazad van. Ha ugyanis elengeded azt a beidegződésed (mondhatnám szokásod vagy programod), hogy a tanulás nehéz út, és csak fájdalmon át lehet megtapasztalni a sikert, akkor egyszerűen és könnyedén jönnek a változások.

Annak érdekében, hogy ezentúl könnyebb legyen az utadon járni, végezz el egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot relaxált állapotban! A gyakorlat a következő: Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazulzál, képzeld el, hogy egy hosszú úton állsz, mögötted a múltad, előtted a jövőd. Nézz előre, és figyeld meg az utat! Sima vagy göröngyös? Vannak rajta akadályok? Ha igen, akkor egyszerűen képzeld el, ahogy angyalok érkeznek és eltakarítják őket. Egészen addig engedd dolgozni az égi segítőidet, amíg teljesen megtisztul előtted az út!

 

 

 

loading...