A HoldJóslás

A mai tarot komoly figyelmeztetéseket küld – különösen erős energiái vannak a mai napnak

A mai telihold azt üzeni, hogy legyél óvatos, ne kockáztass a szerelmi életedben és a pénzügyeidben! Amennyiben szeretnéd biztonságban tudni a vagyonodat, akkor azt ne bízd rá másra, ne hallgass senki tanácsára, hanem csak az ösztönödnek higgy és kezeld egyedül a pénzed!

 

Ha van párod, akkor ezen a területen is veszély leselkedik rád a közeli jövőben. A telihold azt tanácsolja, hogy figyelj jobban a társadra, töltsetek együtt minél több időt, mert ellenkező esetben szakíthat veled a kedvesed! Ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor tárd ki a szíved, hogy újra fellobbanhasson köztetek a szenvedély!

Ha nincs párod, akkor közel jár hozzád egy izgalmas, mindent elsöprő találkozás. A telihold üzenete szerint ez az időszak a legjobb ahhoz, hogy megtedd a megfelelő lépéseket a pártalálásban. Nagyon bölcs és megfontolt személy vagy, most pedig ki kell használnod ezeket a képességeidet!

Most ne hessegesd el a megérzéseidet, mert azok ebben az időszakban a szokottnál is erősebben meg fogják súgni, ha valaki be akar csapni, el akar árulni.

 

https://harmoniamagia.com/2021/05/magikus-telihold-a-vagyak-beteljesulesenek-legerosebb-napja/

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...