Angyali üzenetek

Őrangyalod boldognak szeretne látni téged – nagyon fontos üzenetet tartogat

Őrangyalod boldognak, elégedettnek, sikeresnek szeretne látni téged. A jelenlétét a legtöbbször talán nem is érzékeled, mégis ott áll mögötted, és mindenkor segít, ha kéred.

Most nagyon fontos üzenetet tartogat a számodra. Rajtad múlik, hogy  megfogadod-e.

Angyalod figyel rád, mindenkor óv és védelmez, segít, irányít, sugallatokat, üzeneteket küld. Az is igaz, nem könnyű az angyalok nyelvét megérteni, mert szimbólumokkal, jelekkel vagy számokkal üzennek. Néha előfordul, hogy médiumokon, angyallátók közreműködésével tudatják a szándékaikat. Ezúttal is így tettek, ezért értheted meg pontosan a szavakkal megfogalmazott angyali üzenetet.

Bízz magadban

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Kevesebb drámát, kevesebb stresszt élnél meg te is. Angyalod a megérzéseken keresztül érintkezik veled. Amikor figyelmen kívül hagyod az intuíciót, az égiek üzenetét utasítod el. A megérzés útba igazító és nem megmagyarázó rendszer. Energia, mely sosem téveszt meg. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást.

Amikor kételkedés nélkül bízol az érzéseidben, és kéred a jeleket, őrangyalod mindenkor megerősíti azokat.

Üdvözlettel:

Bellatrix

 

loading...